نمایش پست تنها
قدیمی 01-17-2013, 08:07 PM   #4
Afshin
Former Staff

آواتار Afshin

پستها: 2,906
سپاس: 19,092
در 2,916 پست 30,306 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Nima88 نمایش پست ها
شما فقط داری طرفداری از تنیسور خودت میکنی نه از تنیس . اینجا مثل بقیه جاها بیشتر بحث فدرر و نادالی تا تنیسی .
من خودم به شخصه از امتیازی واسش جون کنده بشه خیلی لذت میبرم. و خیلیارم میشناسم که نه از تنیس چیزی حالیشون و نه طرفدار بازیکن خاصین ولی از دیدن یه رالی تو ش توپ 10 . 15 بار اینور اونور میشه بیشتر لذت میبرن تا امتیازی که با 3 یا 4 ضربه بدست می یاد.
فدرر سبک زیبایی داره ولی اینجوری نیست که فقط بگیم تنیس زیبا یعنی این و بقیه بازیکنا یعنی کشک!
خیر ، شما حرفای بنده رو نخوندید . من خودم گفتم اون بازیهایی که مانی گفت خیلی هم خوب بودن.
مثل نیمه نهای استرالیا 2009 مقابل ورداسکو و باقی مثال ها.
ولی فینال پارسال اکثر زمان بازی بابت زمان بین پوینت ها تلف شد ، سطح بازی هم خیلی بالا نبود .
برای مثال فینال قبلشون توی US Open به مراتب بهتر بود .
من با این که سبک و استایل هجومی رو بیشتر دوست دارم ولی میپذیرم که وقتی بازیشون توی سطح بالا باشه میتونه جذابیت خاص خودشو داشته باشه . ولی این مساله که بین هر امتیاز 1 دقیقه وقت تلف میکنن هیچ ربطی به سبک بازیشون نداره .
خوشبختانه امسال ATP دست به کار شده و با قانون جدید دیگه بازیکنا اصلا حق ندارن بالای 25 ثانیه بین دو سرویس زمان تلف کنن . علت این کارشون چی بوده ؟! شکوه و گلایه ی مداوم طرفدارها بابت وقت تلف کردن بین سرویس ها که با رسیدگی ATP همراه بوده .

نقل قول:
نوشته اصلی توسط mani0002 نمایش پست ها
خوب به پای فینال استرالیا نرسه . ولی مگه یه طرفش نادال نیست؟ مگخ یویو کردن نیست ؟ مگه عرق خشک کردن نیست ؟ مگه رالی و زیر توپ نیست ؟ پس چرا به نظر خیلیا بازی قشنگی بوده ؟ مگه نباید اینجوری که میگی اعصاب آدم خرد بشه ؟

نه تنها من بلکه طرفدارای منصف فدرر هم اینو اذهان کردن که این بازیها قشنگ بوده . میتونی اون 2 تایپیکو چک کنی.
در ضمن این مسائل حاشیه ای جزء ورزشه . نمیشه که همیشه خشک و رسمی باشه و همه مثل هم باشن . بالاخره ذات آدما با هم فرق میکنه . یکی راکت میشکونه یکی دست تو خشتک میکنه . بعضیا عادتشونه راکت میشکونن خب این جزء جذابیت بازیه . تماشاگر هم دوست داره . جوکوویچ مگه کم راکت شکونده ؟ حالا بگیم چون راکت شکونده پس با روح تنیس مناقات داره دیگه این بازی به درد نمیخوره . عزیز من بارها گفتیم ماها که تو اون سطح حرفه ای بازی نکردیم نباید به عرق خشک کردن بازیکنا یا استرس گرفتن شون موقع سرو ایراد بگیریم ؟ افشین جان حالا شما یه بار از زبان گزارشگر یورو اسبپورت شنیدید که ایراد گرفته به وقت تلف کردن نادال و جکوویچ بین 2 سرور . ولی اون حرفش برا خودش خوبه نه دیگرون.

جوابم همونیه که به نیما گفتم .
Afshin آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
14 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Afshin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: