نمایش پست تنها
قدیمی 01-12-2013, 06:34 PM   #3
sahand
Senior Member

آواتار sahand

پستها: 773
سپاس: 8,672
در 761 پست 5,778 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ANDY MURRAY JUAN MARTIN DELPOTRO GILLES SIMON STANISLAS WAWRINKA KEI NISHIKORI J0-WILFRIED TSONGA BERNARD TOMIC ERNESTS GULBIS MILOS RAONIC ROGER FEDERER RYAN HARRISON/ SHARAPOVA ROBSON AZARENKA KIRILENKO HANUCHOVA LISICKI

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Nima88 نمایش پست ها
اصلا این حرف قبول ندارم اگر بازی تو همین روز ادامه پیدا میکرد فرر برنده میشد نواک خیلی بازی سختر از اون برگردونده بود دلیل نمیشه تو اون لحظه که بازی قطع کردن فرر جلو بود پس اگر ادامه پیدا میکرد بازم فرر میبرد.
اما در مورد قرعه چیزی که مسلمه تو سمی نواک کار راحتری داره نسبت به فدرر داره اما تو کوارتر ساده ترین قرعه برا فرر افتاده چون قرار با تیپسارویج بازی کنه و 3 نفر دیگه قرعه کوارترشون به شکلی که فکر میکنم خودشون راضی باشن.
فدرر سونگا به بردیج و خوان ( به خصوص بردیج ) ترجیح میده نواک و اندی هر 2 آمار هد تو هد خوبی مقابل بردیج و خوان دارن ولی در کل قرعه کوارتر ماری سختره. البته اینا همش پیش فرض شاید خیلی از این بازیکنا به این مرحله اصلا نرسیدن.
حق با شماست نیما جون ولی به هر حال من در جواب دوستمون گفتم که هیچ ظلمی هم در حقش نشد و در برابر ظلمی که ازش نام برده شد اون کار بیشتر لطف میموند تا ظلم و گرنه بله به هیچ عنوان نمیشد گفت نواک میباخت ولی به هیچ عنوان هم نمیشد گفت میبرد ولی در روز بعد خیلی بهتر از روز قبل بازی کرد و این واضح بود
sahand آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی sahand به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: