نمایش پست تنها
قدیمی 01-12-2013, 03:03 PM   #50
Mehdiii
Senior Member

آواتار Mehdiii

پستها: 387
سپاس: 2,180
در 361 پست 2,509 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: FEDERER

با سلام خدمت دوستان عزیز
راجر فدرر تو یکی از مصاحبه هاش گفت که دلپو امسال یکی از سخت ترین رقبام خواهد بود با توجه به بازیهای اخیر این دو این حرف کاملا منطقیه چون تو چهار بازی اخرشون فدرر دو برد بسیار سخت (رولند گاروس و المپیک ) و دو باخت ( بازل و بارکلیز ) داشته . در واقع بدشانسی بزرگ فدرر اینه که دلپو تو سمتشه نه اندی ماری . اینو اضافه کنم با اینکه هد تو هد فدرر در مقابل دلپو خیلی بهتر از هد تو هدش با ماریه ولی اگه دقت کنیم فدرر تا حالا سه بار با اندی ماری تو گرنداسلما بازی کرده هر سه بار هم تو فینال بوده و هرسه بار بازی یکطرفه به نفع فدرر بوده ولی دلپو سابقه شکست دادن فدررو تو یواس 2009 داره حتی تو رولند 2009 و 2012 بسیار به پیروزی نزدیک بود . در واقع تو گرنداسلما دلپو حریف ترسناکتریه تا ماری .
گرچه ماری المپیک و آخرین گرنداسلم سال 2012 را برد ولی به نظر من معلوم نیست اندی اون آمادگی بدنی و روحی اون چند ماه را داشته باشد مخصوصا آمادگی روحی روانی رو که بارها علیرغم شایستگی زیاد از آن ضربه خورده است.
به نظر من نگرانی بعدی فدرر داویدنکو روس هست که همیشه برای فدرر دردسر ساز بوده . البته نباید رائونیچ و سونگا رو از قلم انداخت .
در نیمه دیگه جدول اگر شگفتی رخ ندهد باید نامبروان دنیا رو از الان فینالیست بنامیم به احتمال زیاد در این سطح زمین نه بردیچ و نه فرر حرفی برای گفتن در مقابل نواک نخواهند داشت . برگ برنده دیگه نواک روحیه بالاشه که این اواخر با قهرمانیش تو مسترز شانگهای و بارکلیز بدست آورد و باخت های متوالی میانه فصل پیش رو فراموش کرد .
در ضمن من منتظرم ببینم فینالیست شدن یرزی تو مسترز پاریس یک اتفاق بود یا باید شاهد ظهور ستاره دیگه ای باشیم .
Mehdiii آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mehdiii به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: