09-12-2009, 09:56 PM
|
|
Former Staff
سپاس: 12,363
در 4,450 پست 29,183 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: چه کسی جز افسانه ی بی تکرار؟؟!!!
|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط koury
همه حالا خوبه به قصد شکست دادن رافا اومدن و تو برا هر کدوم یه برچسب خل و چلی میچسبونی!!
مونفیلس که داشت فراتر از تنیسش بازی میکرد با اون فورهنداش و اون وینراش در واقع بیشتر از گنجایش معدش .. میخورد!! 
آلماگرو هم که 100 بار بریک کرد و خفن بازی کرد!
کیفرم که اومده بود کلا ببره اگه بازی رو می دیدی این رافا بود که کیفر رو سرجاش نشوند نه خود کیفر که بخواد اشتباه کنه!!
گونزو هم که تو دو ست اول عالی بود و ست آخر رو وا دادش...
دیگه کی میخواین؟؟
ما از این شانسا نداشتیم یه الف بچ بیفته بازی اول و یه در پیتی بازی دوم و یه پیری بیفته بازی بعد و یکی مثل روبریدو که خوراکه بازی بعد و بعدشم سودرلینگ که کلا تو عمرش 2 ست از راجر گرفته و ...!!
مشکل ما اینه که از هیچ طرفی شانس نداریم نه دراو نه باد و هوا نه سلامت موندن بعد از بازی طولانی و ...!! همین...
|
خب خل و چل بودن. من چه کار کنم؟
مونفیلس اگه سقف تنیسش این بود، همون تنیس رو بذاره کنار بهتره خاک بر سر
آلماگرو بله، دیدم چقدر برک کرد. اینم ضعفش رو می رسونه که صد بار برک می کنه، صد و یک بار برک می شه
کلا اون مسابقته در حد تنیس زنان بود.
کسی نمی تونست گیم سرویس خودش رو بگیره.
کیفر هم در همون حد هیوئیت بازی کرد.
همه میان که ببرن. ولی خوب مهم اینه که آیا قدرتش رو دارن؟
گونزو کجا عالی بود؟
چون بازی به تای برک کشید می گید عالی؟
چه ربطی داره؟
بازی کلا سطحش پایین بود. رافا روی فرم نیست. والا نمی ذاره بازی با گونزو تو دو ست به تای برک بکشه که
گونزو 4 تا ضربه می زد، پنجمی توی اوت بود. همچین دفاع می کنه انگار من بازیهارو نمی بینم
همون الف بچ در بازی اول بسیار بهتر از امثال گاسکه بازی کرد. توی ستهای دوم و سوم یه برک جلو بود.
اگه هیوئیت پیریه، کیفر که پیری تره که
بعدش هم این سن نیست که بازی می کنه، انگیزه س.
به قول سهیل، تو هنوز درکت به این مسائل نمی رسه، بچه ای
اگه روبردو خوراک راجره، آلماگرو همخوراک ناداله
سودرلینگ از همه ی اونا که به رافا خوردن قوی تر بود.
چه ربطی داره که از راجر 2 ست تاحالا گرفته؟
مهم اینه که فصل خوبی داشته، فرم خوبی داره.
تنیسور آشغالیتون رو در فرنچ لوله کرد. توی هر دو گرند اسلم پیشین اگه به پسر نابغه نمی خورد معلوم نبود تا کجا بیاد بالا
همه دیدن در دو ست آخر چطور بازی کرد. دوست داشتم به رافا می خورد تا حالیتون می کرد دنیا دست کیه
جمله ی آخرت هم که طبق معمول بهانه های کودکانه   
عمریه بهونه های کودکانه داری
|
|
|