نمایش پست تنها
قدیمی 09-12-2009, 08:20 PM   #1500
koury
Administrators
 
آواتار koury
 
تاریخ عضویت: Dec 2008
محل سکونت: تهران
پستها: 3,387
سپاس: 16,337
در 3,243 پست 25,305 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال،رادیک،نواک،فیش، جینپری،موری،گاسکه، گونزالس،روبردو،هاس،فررو،مویا ورداسکو،نلبندیان، باقداتیس،گولبیس، کیم،ووزنیاکی، گورجس،سیبولکوا ،سورانا،ماریا،وی
پیش فرض

نقل قول:
نوشته اصلی توسط سلام نمایش پست ها
کاملا حرفات درسته بغیر از قسمت آخرش!!!!!!
چون حالت دوم طرفدارای کمتری داره.

حالت دفاعی حال بهم زنه!!!!!


خود نادال هم توی تای برک ست دوم و دو امتیاز اول ست سوم با گونزالس چهرش طوری بود که خودش هم داشت حالش از بازی خودش بهم میخورد.

بازی نادال صرف نظر از بازی ضعیف فرناندو امروز چندش آور بود.
سلام جان اول بابت قیمت راکت ها که در صفحات قبلی دادی ازت سپاسگزاری می کنم...
اما در مورد این پستت، مهم اینه که هر دو سبک طرفداران زیادی داره... نمیان بگن تهاجمی بیشتر طرفدار داره پس تدافعی بی ارزشه! هر کسی از یه راهی کار خودش رو انجام میده و هدف اصلی فتح گرند اسلم هست نه به رخ کشیدن بازی و وینر زدن و ...!!!

فدرر صد تا ضربه ی قشنگم بزنه اگه نمیتونست گرند اسلمی ببره کسی نمیگفت چون ضربش قشنگ بود پس تو تاریخ موندگاره! یا رافا چون با دفاع میبره کسی نمیاد بگه این با دفاع برد پس قهرمانیش ارزشی نداره، همه میگن این قهرمان فلان گرند اسلم شد... این حرفها هم فقط دلخوش کنکه برای طرفداران فدرر که در تقابل های رو در رو با رافا کم میارن!
koury آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی koury به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: