نمایش پست تنها
قدیمی 09-12-2009, 08:10 PM   #1493
rafa.com
Rafa's Fan

آواتار rafa.com

پستها: 794
سپاس: 4,390
در 772 پست 4,275 بار سپاسگزاری شده

[QUOTE=ARA-RF-EV;7636]سلام

شرمنده که بی ربطه به این تاپیک! ولی خوب میگم چون تاپیک دیویس کاپ فکر کنم خیلی قدیمیه!!

رافا که از نیمه نهایی دیویس کاپ کنار کشید!( به علت همیشگی!!) راجر هم قراره جلوی ایتالیا بازی کنه ( البته اگر اتفاقی نیافته!! اینو من میگم!) حالا کی بود از غیرت ملی رافا و بی غیرتی!!! راجر صحبت می کرد!! نشان غیرت راجر همین بس که در زمان اهتزاز پرچم کشورش و پخش سرود ملی اشک از چشمانش سرازیر میشه!( مثل المپیک ، رولند گاروس و ...!)
شرمنده اون پست که در این باره صحبت کرده بود همینجور تو ذهنم بود تا الان بالاخره جوابش رو دادم!!اگر بی منطق صحبت کردم من ببخشید چون کناره گیری رافا با این شرایطی که داره طبیعیه!!

میگم سعید راجر جونتون تو چه مرحله ای از جام دیویس حضور دارناولا البرت کوستا مربی تیم دیویس اسپانیا هم در اینکه نادال بیاد یا نیاد تصمیماتی گرفته.باز خوبه همه میدونن نادال از قبل مصدومیت داشته ولی نمیدونم فدررکه توی همه ی تورنمت ها سالم بود (البته دلیلش استراحت های مطلق به خصوص تو سال 2008)چرا هر وقت نوبت سوییس میشد میگفت مصدومم اینه غیرت بیچاره سوییس (مقابل امریکا)در ضمن نادال سال گذشته اسپانیا رورسوند فینال که باز این مصدومیت لعنتی اومد سراغش اما با این وجود اسپانیا قهرمان شدبا وجود بازیکنایی مثل ورداسکو و...ما که مثل سوییس یه تنیسور نداریم امسال هم تا رسیدن به این مرحله رافا سهم داشته(مقابل صربستان) به امید رسیدن به فینال دیویس وبازی نادال برای اسپانیا.
vamos espana
rafa.com آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی rafa.com به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: