09-22-2012, 01:39 AM
|
|
Former Staff
سپاس: 15,938
در 2,464 پست 29,057 بار سپاسگزاری شده
|
راهیابی اولین بانوی بریتانیایی به فینال WTA پس از 22 سال
به گزارش خبرگزاری چین - لورا رابسون به اولین زن بریتانیایی تبدیل شد که از سال 1990 به بعد توانسته است به فینال یک تورنمنت WTA راه پیدا کند. رابسون 18 ساله موفق شد در مرحله نیمه نهایی با نتیجه 6-4 6-2 از سد تنیسور رومانیایی ، سورانا کریستیا عبور کند و به فینال تورنمنت گوانگژو در چین راه یابد. زن شماره 74 جهان ، لورا رابسون باید در روز شنبه در دیدار نهایی این تورنمنت در مقابل Hsieh Su-wei ، تنیسور تایوانی قرار بگیرد. پیش از لورا ، Jo Durie آخرین زن بریتانیایی بود که توانست در سال 1990 به فینال یک تورنمنت WTA برسد. چهار سال پس از این اتفاق لورا به دنیا آمد و او اکنون پس از 22 سال این طلسم را شکست.
رابسون امسال تابستانی رویایی را گذرانده است. او در المپیک تابستانی لندن موفق شد در بخش میکس به همراه اندی ماری به مدال نقره برسد. همچنین در آخرین گرند اسلم سال با شکست کیم کلایسترز و لی نا به کوارتر فینال راه پیدا کرد .
مونفیلس : هنوز کمی مشکل دارم ، اما در حال بهبود هستم
گایل مونفیلس فرانسوی که به دلیل مصدومیت زانو 4 ماه از مسابقات تنیس دور بوده است در روز جمعه به خبرنگاران گفت که هنوز 100 درصد آماده نیست. شماره 7 سابق جهان امروز توانست به سمی فینال تورنمنت متز فرانسه راه پیدا کند.
" خستگی و کوفتگی زیادی در بدنم وجود دارد و کمی درد دارم. احساس می کنم کمی سنگین شده ام بنابر این باید کمی تمرین کنم. روز به روز در حال بهتر شدن هستم . " مونفیلس گفت.
|
|
|