جوکوویچ قبل از یو اس اپن نیازمند یک استراحت روحی است
مرد شماره 2 جهان ، نوواک جوکوویچ که از آغاز المپیک تا کنون 1 هفته هم دور از مسابقات نبوده می گوید نیازمند کمی استراحت است . نوواک به نیمه نهایی المپیک راه یافت ، پس از آن به تورنتو رفت و توانست قهرمانی در این مسترز را بدست بیاورد و در یکشنبه هم در فینال سینسیناتی مغلوب راجر فدرر شد.
" پس از 4 هفته متوالی مسابقه دادن شاید من اکنون آن قدرت اصلی روحی و فیزیکی خود را ندارم. اکنون ما در حال حرکت به سمت نیویورک هستیم و من یک هفته در آنجا می مانم و نیاز دارم در این یک هفته خود را به بهترین فرم ممکن برسانم. بدون شک بدیهی است ما میدانیم که نا امیدی وجود دارد ...... بازی کردن در شرایط یو اس اپن کاملا متفاوت است . این زمین کمی کُند تر از سینسیناتی است که این موضوع باعث میشه من کمی بیشتر به این زمین علاقه داشته باشم. این کورت برای استایل بازی من مناسب تر است . من یک هفته وقت دارم و در این یک هفته خیلی مهم و ضروری است که خود را از نظر روحی و جسمی آماده کنم. "
لی نا از مربی جدید راضی است
تنیسور چینی ، لی نا که اولین تایتل فصل خود را در سینسیناتی بدست اورد از عملکرد مربی جدیدش ، کارلوس رودریگز ابراز رضایت کرد . رودریز از پنجشنبه گذشته به تیم لی پیوست و او را کمک کرد. این مربی در فینال مونترال هم طی پیام های متوالی این تنیسور چینی را کمک کرد. کارلوس رودریگز در گذشته مربی ستاره بلژیکی ، ژوستین هنین نیز بوده است .
" دلیل اینکه من به او اعتماد دارم این است که ما قبلا با هم ارتباط داشته ایم. زمانی که من ست اول را در سینسیناتی باختم او همچنان به تشویق من ادامه داد. " Oh,Come On Let 's Go " . من می دانم که او خیلی خوب کارش را بلد است ، به همین دلیل به او اعتماد زیادی دارم. "
پیروزی یانگ پس از 17 شکست متوالی

تنیسور آمریکایی دونالد یانگ بالاخره پس از 17 شکست متوالی موفق شد در تورنمنت وینستون سیلم 4-6 6-3 6-2 از سد لیوناردو مایر عبور کند . تا قبل از دوشنبه ، یانگ هیچ پیروزی از ماه فوریه ( در ممفیس ) تا کنون نداشته است ، او فقط 4 شکست دیگر نیاز داشت تا به رکورد 21 شکست متوالیِ Vince Spadea برسد. یانگ اخیرا راجر اسمیت را به عنوان مربی جدید خود استخدام کرده است .