نمایش پست تنها
قدیمی 08-20-2012, 10:50 PM   #333
Ahoura
Former Staff

آواتار Ahoura

پستها: 2,472
سپاس: 15,938
در 2,464 پست 29,057 بار سپاسگزاری شده

فدرر قصد دارد سلطنت خود را در رنک 1 گسترش ببخشد

راجر فدرر می گوید به دست آوردن نامبر وانی یک امر مهم در تنیس است و او قصد دارد صدر نشینی خود را برای مدت طولانی تری نگه دارد. فدرر که در روز گذشته با نتیجه 6-0 7-6 در فینال سینسیناتی مرد شماره 2 ، نوواک جوکوویچ را از پیش رو برداشت اکنون با اختلافی حدود 900 امتیاز نسبت به مرد دوم جهان وارد یو اس اپن می شود و او این فرصت را دارد تا در این گرند اسلم امتیاز خود را به مقدار بیشتری افزایش دهد.
مرد شماره 2 ، نوواک جوکوویچ که در سال قبل قهرمان یو اس اپن شد امسال باید از 2000 امتیاز خود دفاع کند و این در حالی است که فدرر فقط 720 امتیاز برای دفاع کردن دارد.
" بازگشتن به رنک 1 همیشه یکی از بزرگترین اهدافم بوده. " فدرر که پس از فتح ویمبلدون به رنک 1 بازگشت می گوید " زمانی که شما شکست می خورید می خواهید دوباره به مسابقه برگردید و پیروز شوید. پس 3 ماه تلاش می کنید، 6 ماه تلاش می کنید و پس از آن می فهمید که بازگشت به آن جا کار خیلی دشواری است . شما می دونید که باید یک یا دو گرند اسلم دیگر قهرمان شوید و در بین آن 5 تا 10 تورنمت دیگر را نیز پیروز شوید. همچنین به تور نهایی ( بارکلایز ) نیز نیاز دارید ، جایی که در آن باید 5 تا 10 تا از بهترین تنیسور های سال را مغلوب کنید. اگر شما همه این ها را بدست نیارید ممکن است دیگر به رنک 1 باز نگردید و این خیلی سخت است. شما برای این کار باید یک قدرت ذهنی بالایی داشته باشید. به دست اوردن این ها نیاز به زمان طولانی دارد که شما باید سخت تلاش کنید و با مشکلات زیادی درگیر شوید اما پس از اینکه انچه را که قصد داشتید بدست میاورید احساس خیلی خوبی به شما دست می دهد زیرا میدانید که هیچ چیز شانسی نبوده است و برای آن تلاش بسیاری کردید. "

دلپوترو برای بهبود درد مچ نیاز به استراحت دارد

خوان مارتین دلپوترو می گوید به احتمال زیاد مدتی برای بهبود درد مچ دستش تمرین نمی کند . تنسیور آرژانتینی ، خوان مارتین دلپوترو در کلینیک میو با دکترش ملاقاتی داشت تا ببیند مچ دستش چه مدت نیاز دارد تا به طور کامل بهبود پیدا کند. دلپوترو در روز شنبه در مسابقات سینسیناتی مغلوب نوواک جوکوویچ شد.
" من در چند روز آینده استراحت می کنم. به زودی با دکتر ملاقات می کنم و او به من می گوید که چه برنامه ای برای روز های آیندم تنظیم کنم اما من فکر می کنم باید چند روزی استراحت کنم و سپس دوباره به تمرینات بازگردم. این درد همیشه من را اذیت می کند و می دانم که نباید زیاد ریسک بکنم. من تجربه مصدومیت مچ دست را دارم و تلاش می کنم تا این مشکل کوچک را به زودی برطرف کنم " دلپوترو گفت.

شیرینی شوگرپووا تولید شد

ماریا شاراپووا وارد تجارت شیرینی می شود. قهرمان چهار گرند اسلم، شیرینی شوگرپووا را در روز دوشنبه راه اندازی کرد. شوگرپووا یک مارک برای 12 نوع شیرینی است. پس از قهرمانی ماریا شاراپووا در رولند گاروس امسال به او لقب شوگرپووا داده شد و او را با این نام فرا خواندند " این هیجان انگیز ترین پروژه برای من است زیرا این هم یک تجارت و هم یک سرمایه گذاری " ماریا گفت .
شاراپووا در هفته اینده به عنوان زن شماره 3 جهان در گرند اسلم آمریکا شرکت می کند .

سرنا ویلیامز می گوید نیازمند مدتی استراحت است

پس از شکست در کواتر فینال تورنمنت سینسیناتی در برابر آنجلیک کربر ، ویلیامز گفت او نیاز دارد برای مدتی کوتاهی تنیس را تعطیل کند . ویلیامز امسال فصل فشرده ای را داشته است. او پس از تورمنت میامی در ماه مارچ ، به صورت متوالی در استنفورد ، ویمبلدون و المپیک به قهرمانی دست پیدا کرد . " این موضوع ممکن است خوب باشد که من نتوانستم در مقابل کربر به پیروزی برسم ، اگرچه من تمام تلاشم را برای پیروزی کردم اما در این مسابقه بدنم به من می گفت که نیاز به کمی استراحت دارد. " سرنا گفت .
Ahoura آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
44 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Ahoura به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: