09-11-2009, 08:56 PM
|
|
Senior Member
سپاس: 5,795
در 209 پست 1,840 بار سپاسگزاری شده
|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط koury
سلام جان شما فروشگاهت کجاس ما بیایم چند تا از این راکت های چینیت بخریم؟؟  والا راکتی که سر و جمعش میشه 210 تومن رو اینا میدن 251 در هر حال اگه چینیش هم اونطوری که شما میگی باشه و برابر اصل باشه به صرفه تره خریدش تا این همه پول مفت بریزیم دور 
|
من فروشگاه ندارم.
من یه مدیرم با مدرک مهندسی صنایع که از بیزینس هم خوشم میاد. و بیزینس هم میکنم.
سری قبل کنار جنسای دیگه (بخاطر علاقه به تنیس) 5-6 تا وارد کردم، به اینو اون دادم. یکیش رو هم زیر بار بردم (دادم به یکی از دوستای مربی خوبم که تستش کنه و سنگین استفاده کنه ازش) جواب داده.
این سری هم چون سفارش زیاد داشتم حدود 50 تایی وارد میکنم. اگه وارد کردم و خودم ازش راضی بودم (جون تا مجددا تست نکنم برای فروش نمیزارم.) حتما خبرت میکنم.
در ضمن K Factor های ویلسون رو ک من قیمت دارم بین 199-229 هستند (به جز راکت راجر).راکت راجر رو هم اصلا پیشنهاد نمیکنم چون خیلی حرفه ای است و نمیتونی باهاش بازی کنی. (اگه بخوای بیشتر توضیح میدم)
اگه هم قیمت راکت های اصل ویلسون و بابولات رو بخوای میتونم قیمتش رو برات دقیق در بیارم و بهت بگم.
در ضمن برخلاف جاهای دیگه دنیا، وارد کننده راکتهای اصل ویلسون (نمایندگی ایران) راکتها رو زه کشیده وارد میکنند. (به جز راکت راجر که اگه بخوای زه اصل براش بندازی فکر کنم حدود 80 تومن اضافه قیمت داشته باشه)
مورد آخر رو هم باهات موافقم. چون من K Factor Six-One Team رو خودم 219 تومان (اصل) خریدم. و لی باورت میشه آوردمش تو ایران و برای فروش بیشتر از 120 فکر نکنم روش قیمت بذارم. اگه تا الان این راکت رو ندیده باشی که محاله بفهمی اصله. مربی من اصلا نفهمید. تازه بهش هم که گفتم باز هم نتونست فرق های اساسی رو بهم بگه!!!!!!!!!!!!!!! دوستام کف کرده بودن.
البته شنیدم بعضی ها وارد کردن ولی با نامردی فقط 20 تومان زیر قیمت میفروشن!!! نمیدونم درسته یا نه. چون دنبالش نرفتم. فقط شنیدم.
در هرصورت در خدمتیم.
|
|
|