نقل قول:
نوشته اصلی توسط SHIR FarHad
با تشکر از پاسخ بسیار جامع و کامل شما
چند سوال؟
اینجا که نوشته بودید :زه Luxilon Big Banger Orginal كه البته ١٥ ل هست
اونجا رو که پررنگ کردم منظورتون رو نفهمیدم 15 ل چیه؟
قیمت زه Kirschbaum مدل Pro Line No II با ضخامت ١٣٠ و زه Head PWR Fusion16 وزه Luxilon Big Banger Orgina و زه های نایلونی چه قیمتی دارن؟
\تكي زه بابولات از ١٨٠٠٠ هست تا ٣٠٠٠٠ كه گران ترين هست كه زه اي كه شما نام برديد از گران ترين ها نيست \
این 18 - 30 تومن که فرمودین قیمت فروشه یا خرید؟
این تکی اینجا یعنی چی؟
من گفتم زهم رو 40 تومن قیمت دادن پس چه جوریه که از گرانترین مدل هوریکن هم گرونتره
در ضمن ایا زه هیبرید جزوه زه های با دوام محسوب میشه ؟
و در اخر منظور از تنشن چیست؟
راستی تا یادم نرفته مدل راکتم head instict هست همون که دسته شاراپوا و بردیچه
با نهایت سپاس  
|
سلام
سوال ها تون زياده و جواب هاش يك كتاب ميخواد ولي خيلي سعي ميكنم خلاصه ولي مفيد بگم
١- اينها اعداد سنجش زخامت هستن در دومين پست ام اگر دقت ميكردين متوجه مي شديد ولي اينجا كنار ١٥ اگر ل ميبينيد اين ل به معني اين هست كه يعني از ١٥ نازك تر هست ولي از ١٦ ضخيم تر هست
15
1.40 mm
15L
1.35 mm
16
1.30 mm
16L
1.27 mm
17
1.25 mm
17L
1.20 mm
18
1.10 mm
البته تو برند هاي مختلف تا ٣ mm با هم متفاوت هست البته توضيح خيلي بيش از اين هست اين خيلي كلي بود اميد وارم دوستان حرفه اي من به من خرده نگيرن چون تو اين پست جاي توضيح نيست فقط در حد جواب هست اگر دوستان خواستن ميتونم توضيح كامل تر را توي يك پست كامل بنويسم
٢و٣ - من قيمت زه ها رو دقيق ندارم چون زه خودم را رولي (كلي ) ميگيرم اما چون زه خودم را جايي ميبندم كه زه هاي بابولات ميفروشه از زه هاي بابولات خبر دارم RPM Blast با هزينه بستن ٣٠٠٠٠ تومان و Pro Hurricane Tour ٢٥٠٠٠ تومان وزه Hybrid RPM Blast + Vs Team
٤٠٠٠٠ تومان كه اين زه جزء گرون ترين زه بابولات هست
اما براي قيمت زه هاي Luxilon به نيك اسپرت تهران تماس بگيريد نمايندش هست در ايران ترجيحاً شعبه باشگاه انقلاب
براي بقيه زه ها از جمله head , kirschbaum به فروشگاه آپت در باشگاه انقلاب تما س بگيريد
منظورم از زه تكي هم يعني يك نو زه نه زه Hybrid
٤- زه هاي Hybrid بستگي به اين كه چه زه هايي را با هم ادغام كنيد و كدوم را طولي و كدوم را عرضي بكشيد مقاومت شان فرق ميكند اگر از زه هاي طبيعي هم استفاده شود كه كمتر هم ميشود ول اگر بخوام كلي بگم بله مقاومت كمتري نسبت به زه تكي پلي استر دارند (بازم از دوستان حرفه اي عذر خواهي ميكنم بخاطر اين كه اگر مي خواستم دسته بندي كنم خيلي طولاني مي شد و تك تك مقاومت ها شون رو توضيح بدم اگر دوستان خواستن راجع به مقياس مقاومت توي پست جداگانه عرض ميكنم)
٥- اين سوال تنشن جزء ساده ترين چيز هايي كه يك تنيس باز آماتور هم بايد بداند
شما داخل راكت تان را نگاه كنيد اونجا تنشن مجاز راكت شما نوشته شده كه مال راكت شما ٤٨-٥٧ هست اگر بخوام خيلي مبتديانه بگم يعني اينكه ميزان كشش زه شما
بيشتر از ٥٧ نبايد باشد كه تنشن رو معمولاً بر حسب نو بازي خودشون انتخاب ميكنن كه هر چه تنشن پايين باشه پاور بيشتر هست و هر چه تنشن بالا باشه كنترل بيشتر هست كه البته راكت شما به شما اجازه تنشن كنترلي نميده و ٥٧ هنوز جزء پاوري ها محسوب ميشه و از ٥٨ به بالا نزديك به كنترلي مي شويم
البته راكت شما از نظر من راكت خوبي هست من با هاش بازي كردم