استفی گراف : شاراپووا یک بازیکن کامل در تنیس است
تنیسور برجسته آلمانی و قهرمان 22 گرند اسلم،استفی گراف پس از کامل شدن کلکسیون ماریا شاراپووا گفت : " ماریا یک تنیسور کامل با قدی بلند است . او می تواند وینر های فوق العاده ای در هر زمینی بزند. " گراف این ها را در Longines Event ، رولند گاروس گفت. او اضافه کرد که به خوبی مشکلات و چالش های شاراپووا را پس از مصدومیت شانه اش درک کرده است. " من این را می دانم و مطمین هستم که این مصدومیت یک چالش بزرگ برای او حساب می شود. قهرمانی در رولند گاروس یک دستاورد بزرگ برای ماریا به حساب می آید. "
استفی درباره بازگشت ماریا به رنک 1 تنیس زنان در صبح دوشنبه گفت : " من از این کاری که ماریا انجام داده شگفت زده نشده ام. او دوباره به رنک 1تنیس زنان برگشته پس از اینکه یک مصدومیت در ناحیه شانه داشته است. اما من این را به خوبی می دانم که بازگشت از یک مصدومیت جدی کار دشواری است. اما با توجه به استعداد شاراپووا این بازگشت چیز زیاد عجیبی نیست. استایل تنیس او بسیار قدرتمند است و استعداد فراوانی دارد بنابر این او همیشه شانس دارد که خود را به این سطح از تنیس برساند. "
گراف در مورد قهرمانی در 4 گرند اسلم توسط شاراپووا می گوید : " بردن 4 گرند اسلم یک افتخار بزرگ است. اما اگر شما هر کدام از گرند اسلم ها را یکبار ببرید این نشان می دهد که شما یک بازیکن کامل هستید و یک بازیکن با استعداد هستید که توانسته اید 4 گرند اسلم را در 4 سطح مختلف پیروز شوید. "