05-28-2012, 05:09 PM
|
|
Roger's Fan
سپاس: 20,047
در 1,047 پست 14,527 بار سپاسگزاری شده
|
توماس يوهانسون، مربي جديد ووزنياكي
به گزارش DR Sports، كارولين ووزنياكي، قهرمان پيشين مسابقات آزاد استراليا، توماس يوهانسون را به عنوان مربي جديد خود استخدام كرده.يوهانسون در چند هفته گذشته حضور نزديكي در تمرينات تيم ووزنياكي داشته و تا پايان مسابقات آزاد آمريكا با شماره 1 پيشين زنان قرارداد دارد.
پيوتر ووزنياكي گفت: “او خيلي باتجربه است و تنيس را در سطح بالا بازي كرده پس چيزهايي را مي تواند ببيند كه ديگران قادر به مشاهده نيستند.ما توافقات را انجام داده ايم و همراهش برنامه ريزي كرده ايم، ولي او همچنين كارهاي ديگر و خانواده دارد.خوب است، در موناكو زندگي مي كند، پس مي توانيم با هم كار كنيم.او بعد از بازگشت ما از پاريس آماده است.”
يوهانسون به Ekstra Bladet گفت: “كارولين بازيكن بزرگي است و به نظرم بايد به طور ثابت بين 3 نفر برتر باشد.ما فقط بايد كمي زمان بدهيم.در چنين مدت كوتاهي معجزه رخ نمي دهد.”
راديك در خطر خارج شدن از سيدهاي ويمبلدون
با وجود ركورد 7 پيروزي و 10 شكست در اين فصل از مسابقات و باخت در دور اول مسابقات رولند گاروس مقابل نيكولاس ماهو، اندي راديك مي گويد قصد شركت در تورنومنت هفته آينده چلنجر ناتينگهام را ندارد.شماره 1 پيشين جهان هفته گذشته و پس از دو ماه استراحت در آلمان به مسابقات بازگشت.او در حال حاضر در رنكينگ 33 حضور دارد و در خطر قرار نگرفتن بين سيدهاي مسابقات ويمبلدون است، جايي كه سه بار به فينال رسيده.راديك از امتيازات مرحله نيمه نهايي در مسابقات كويينز دفاع مي كند.او قصد بازي كردن در ويمبلدون و المپيك را هم دارد.
راديك گفت كه هيچ وقت به كناره گيري از روبند گاروس فكر نكرده.
او كه هفته گذشته سه مسابقه خاك رس را در دوسلدورف با شكست پايان داد، گفت: “با حضور در اينجا، چيزي نداشتم كه بر آن تكيه كنم.ولي من با بازيكني رقابت كردم كه حتي بر روي اين سطح متخصص نيست، پس فرصت وجود داشت.شما نمي دانيد.پس اگر هر بازيكن از هر تورنومنتي كه در آن حس خوب يا اعتماد به نفس ندارد كناره گيري مي كرد، اينقدر تورنومنت هاي با كيفيت نداشتيم.فقط چهار بازيكن در اكثر مسابقات داشتيم...بازيكنان زيادي هستند كه مي دانند چگونه بر روي خاك رس بازي كنند، براي آن ها يك عادت است.من همين حس را بر روي چمن دارم، پس اميدوارم آنجا شرايط را تغيير دهم.”
اودين: جدايي از مربي دشوار بود
ملاني اودين آمريكايي كه به اولين پيروزي خود در گرند اسلم بعد از رولند گاروس 2010 رسيد، مي گويد تغيير دادن مربي در پاييز گذشته سخت بوده.اودين در ماه اكتوبر گذشته از مربي بلند مدت و خصوصيش، برايان د ويليرز جدا شد و به Boca Raton در فلوريدا رفت تا با طرح پيشرفت بازيكن USTA كار كند.او در حال حاضر در محل برگزاري مسابقات آزاد آمريكا تمرين مي كند.
اودين به خبرنگاران گفت: “قطعا آسان نيست.من براي مدت ها با برايان بودم، از زماني كه يك كودك بودم.فكر كنم قطعا برايم سخت بود، مخصوصا چون اصلا سال خوبي نداشتم.ولي من قطعا مي دانستم زمان يك تغيير فرا رسيده.پس از آن اولين تلاشي كه مي كنيد يا اولين مربي بعد از مدت طولاني گاهي اوقات مناسب نيست.به نظرم براي همين بود كه چند بار نياز داشتم سعي كنم.فكر كنم پس از آن در نيويورك مربيان مناسب خود را يافتم.پس حالا از همه چيز راضي هستم.برايان و من هنوز نزديك هستيم.هنوز با او صحبت مي كنم.”
پيروزي روز يكشنبه اودين، اولين برد در جدول اصلي (بدون در نظر گرفتن كناره گيري حريف) از آوريل 2010 بود.او سهميه وايلد كارد USTA براي رولند گاروس را پس از كسب نتايج خوب در مسابقات چلنجر ماه آوريل و مي كسب كرد.
او ادامه داد: “به نظرم فقط زمان نياز دارد.هيچ وقت نمي دانيد چه موقع آغاز مي شود.براي من واقعا در چارلستون، پيروزي در اولين مسابقه و بعد از آن راه يابي به جدول اصلي، فكر كنم سخت ترين قسمت پيروزي در اولين مسابقه بود.از آن موقع خيلي خوب بازي مي كنم.اصلا در مسابقات خسته نمي شوم.بدون هيچ فشاري بازي مي كنم.واقعا براي برد و همراه با اعتماد به نفس بيشتري بازي مي كنم.”
ونوس: كنار آمدن با بيماري يك چالش است
ونوس ويليامز كه با بيماري ضعف ايمني سندرم شوگرن مبارزه مي كند، مي گويد هنوز دنبال راهي براي كنار آمدن و بازي كردن با وجود بيماري است.دو ماه بعد از بازگشت به مسابقات، به نظر مي رسد ويليامز 31 ساله پس از رولند گاروس حداقل بين 50 نفر برتر رنكينگ قرار گيرد كه او را براي حضور در المپيك واجد شرايط مي كند.روز يكشنبه، او پائولا اورماچا را در دور اول با نتيجه 4-6, 6-1, 6-3 شكست داد.
ونوس: “متفاوت است.هنوز چيزهاي زيادي براي يادگيري دارم.هر هفته خيلي ياد مي گيرم، مخصوصا به خاطر بازي كردن در ورزش حرفه اي.اين يك چالش است، اينكه زندگي كردن را ياد بگيري...فيزيكي و روحيست و همه چيزهاي متفاوت، رواني.پس اين چيزيست كه شما فقط با زندگي كردن به آن مي رسيد.من به آن رسيدم.بايد ياد بگيرم كه بخندم.”
|
|
|