05-13-2012, 06:59 AM
|
|
Former Staff
سپاس: 19,092
در 2,916 پست 30,306 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط moris
راجر خودش رو تطبیق داده؟؟؟
به نظرم راجر چون قدرت سرو خوبی داره تونسته تو این زمین موفق باشه و آمار رو هم نگاه کنید همین رو میگه.پس انقدر تطبیق و عادت و ... نکنید !
بحث نق و نوق کردن نیست.بحث منطق هستش.وقتی یه سطح که معلوم نیست چیه مورد استفاده قرار میگیره باید هم مورد اعتراض قرار بگیره.راجر هم همیشه عادت داره پشت بقیه رو خالی کنه ! مثل قضیه صنف بازیکنان و فشرده بودن تقویم تنیس که هیچ گونه نظری نداد و نادال هم بهش اعتراض کرد ! این اخلاق که خودت رو تافته جدا بافته بدونی زیاد جالب نیست.بالاخره یه روز هم رکوردهای راجر رو یه نفر دیگه میشکنه !!!
مطمئن باشید اگر بازی اول حذف میشد الان راجر و هواداراش تریاکی رو نابود کرده بودند !
|
مرتضی حالت خوبه ؟!
من اول گُفتم :
راجر شرکت کرد به همون دلیلی که رافا و نواک شرکت کردن ، ولی شرایط واسه بازیش بد نبود و نتیجه هم گرفت ، مگه مرض داره که شرکت نکنه ؟ اونم تو این شرایط که به شدت به امتیازات این تورنمنت احتیاج داره ؟
بعد شما برگشتی گُفتی :
منظورم مادرید امسال نبود
منظورم مثالهای شما از گذشته بود که گفتید سطوح رو کند کردن.راجر همون دوره میتونست بگه مثلا من دیگه استرالیا نمیام اکه وضع این باشه.
بعد من در مورد ِ کُند شدن ِ سطوح ِ گرند اسلم ها و تطبیق فدرر با شرایط حرف زدم و گُفتم :
خُب حرفه منم اینه دیگه ، میگم راجر به جای اینکه مثه بچه ها نِق بزنه ، بازیشو با سطوح تطابق داد و خیلی هم گرنداسلم برد بعد از کُند شدن ِ سطوح . ولی نواک و رافا میدونن توی این سطوح به جایی نمیرسن واسه همین شکوه و گلایه میکنن.
و البته اینکه الان بازیکنا نمیگن چون مادرید سریع شده نمیایم ، میگن سطح مشکل ِ تکنیکی داره ، زیادی لیــــزه و واسه بازیکنا خطرناکه ولی سطوح ِ گرنداسلم ها که مشکل ِ اینجوری نداره فقط کُند شده .
بعد شما برگشتی میگی منظورت مادرید بوده و چون سطح سریعه و فدرر سرویس ِ خوب داره به نفعشه ؟! تکلیف ِ ما رو مشخص کُن که منظورت چی بوده مُرتضی . اگه مادرید بوده ، که من توی همون نقل ِ قول ِ اول هم گُفتم که سطح برای بازیش خوب بوده و نتیجه گرفته واسه همین هم مرض نداره که انصراف بده و بازی نکنه.
اما وقتی شما خودت گُفتی منظورت یه تورنمنتی مثه استرالیا بوده ، من گُفتم فدرر بازیشو تطبیق داده با شرایط ِ کُند ِ استرالیا ، این حرفم در جواب ِ حرف ِ شما در مورد ِ تورنمنت های سالهای پیش بود نه مادرید.
و این که من مصاحبه ی فدرر رو هم گذاشتم و توی مصاحبه اش هم رسما گُفته که ما با این سطح مخالفیم ، سال ِ دیگه بحث میکنیم با بازیکنا و نتیجه میگیرم که این سطح باقی بمونه یا نه.
و در آخر هم بله ، اگه راجر بازی اول باخته بود خیلی از راجری ها الان به سطح اعتراض میکردن ، دقیقا به همین دلیل هم هست که نادالی ها الان دارن اعتراض میکنن ، وگرنه مشکلشون استاندارد بودن و نبودن ِ سطح و مصدومیت ِ بازیکنا نیست ، وگرنه توی مونت کارلو هم صداشون در میومد.
ویرایش توسط Afshin : 05-13-2012 در ساعت 07:06 AM
|
|
|