نمایش پست تنها
قدیمی 05-13-2012, 12:23 AM   #11
Afshin
Former Staff

آواتار Afshin

پستها: 2,906
سپاس: 19,092
در 2,916 پست 30,306 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer

نقل قول:
نوشته اصلی توسط mani0002 نمایش پست ها
حالا نق زدن يا اعتراض كردن از نظر شما ايراد داشت يا نه ؟ مطمئنن راضي نبوديد كه اعتراض رو به نق زدن تشبيه كردين.
منم جواب شما رو دادم گفتم اين ليز كجا و اون كجا !!!!؟
شما برو تايپيك اخبار مسابقات مونته كارلو رو بخون فقط يه جا خبر گذاشتن كه اندي گفته چند جا از سطح زمين صاف نيست حالا بيا با تايپيك اخبار مسابقات مادريد مقايسش كن ببين چقدر خبر اعتراض بازيكن گذاشتن .
من از شما متعجم كه چجوري لغزنده بودن زمين مادريد رو با مونته كارلو مقايسه كرديد ؟
شما اصلا بازيهاي مادريد به خصوص بازي نادال و جوكو رو ديديد ؟
اصلا نميتونن راه برن !! تغيير جهت كه عملا غير ممكنه ، حركت از اي سو به اون سوي زمين هم كه خيلي مشكله .
من پست هاي شما رو قشنگ ميخونم فقط مشكل اينجاست كه شما فكر ميكنيد كه فقط و فقط شما راست ميگيد .

بله الان هم میگم کار ِ زشتی میکنن اینجور حرف میزنن و نق میزنن و قهر میکنن ، ولی نمیگم حق ندارن نق بزنن . این دو تا کاملا معنی متفاوتی میدن.

مشکل ِ مونت کارلو لیز بودن نبود ، مشکل اساسی تر از این حرفا بود ، شما چون تنیسورتون برد اصلا خبرهای مربوط به اعتراض بازیکنان رو دنبال نکردید . طبیعی هم هست البته.

برای بارم n ـُم ، منم قبول دارم مادرید لیــــزه ، چرا هی اصرار داری یه جوری حرف بزنی که انگار من گفتم مادرید لیـــز نیست و مشکل نداره ؟
Afshin آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Afshin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: