نقل قول:
نوشته اصلی توسط Afshin
من توی پستم گُفتم اعتراض نکُنن ؟
از اول ِ بحث تا الان خود ِ من چند بار گُفتم این سطح مشکل داره ، زیادی لیزه ، زمان ِ تورنمنت هم مناسب نیست و با باقی فصل ِ خاک همخونی نداره ؟اونوقت شما میامی میگی من گفتم نباید اعتراض کنند؟
مرتضی گُفت چرا فدرر توی گرنداسلم هایی که کُند شدن بازی کرد ، منم گُفتم به جای نِق زدن ، اومد بازیشو با سطوح تطابق داد و بازیشو کرد . با این که شرایط توی جایی مثل ویمبلدون خیلی براش بد تر شد.
و این که خود فدرر هم توی مصاحبه اش گُفته که ما مخالف ِ این سطح هستیم و زیادی لیــــزه
حرفای من هم هیچ ربطی به سود بودن ِ شرایط برای فدرر نداشت ، حرفای من در جواب مرتضی بود که گفت چرا فدرر توی گرنداسلم ها اعتراض نمیکنه (گرچه تا حدودی هم اعتراض کرده که نباید همه ی تورنمنت ها رو کُند کنن)
همین نواک توی پاریس 2010 هم چون سطح سریع شده بود کلی توی مصاحبه اش اعتراض کرد ، اونجا که زمین مشکل تکنیکی نداشت.
اما سوال ِ اصلی من که خیلی پُرسیدم و شما هم جوابی بهش ندادید اینه
که شما اگه با سرعت ِ زمین مشکلی ندارید ، و مشکلتون لیز بودن و خطر مصدومیت هست ، چرا توی مونت کارلو این بحث ها رو راه ننداختید توی تاپیک ؟ چرا الان شروع کردید به گیر دادن ؟
مادرید مشکل داره قبول ، ولی مونت کارلو بیشتر مشکل داشت ، کلی هم مصدوم به جا گذاشت در حالی که توی مادرید هیچ کس مصدوم نشده.
برای بار سوم ، خواهش میکنم پست ها رو بخون بعد جواب بده مانی جان . سپاسگزارم اگه این کار رو بکنی.
|
حالا نق زدن يا اعتراض كردن از نظر شما ايراد داشت يا نه ؟ مطمئنن راضي نبوديد كه اعتراض رو به نق زدن تشبيه كردين.
منم جواب شما رو دادم گفتم اين ليز كجا و اون كجا !!!!؟
شما برو تايپيك اخبار مسابقات مونته كارلو رو بخون فقط يه جا خبر گذاشتن كه اندي گفته چند جا از سطح زمين صاف نيست حالا بيا با تايپيك اخبار مسابقات مادريد مقايسش كن ببين چقدر خبر اعتراض بازيكن گذاشتن .
من از شما متعجم كه چجوري لغزنده بودن زمين مادريد رو با مونته كارلو مقايسه كرديد ؟
شما اصلا بازيهاي مادريد به خصوص بازي نادال و جوكو رو ديديد ؟
اصلا نميتونن راه برن !! تغيير جهت كه عملا غير ممكنه ، حركت از اي سو به اون سوي زمين هم كه خيلي مشكله .
من پست هاي شما رو قشنگ ميخونم فقط مشكل اينجاست كه شما فكر ميكنيد كه فقط و فقط شما راست ميگيد .