نقل قول:
نوشته اصلی توسط Afshin
خُب دُبی که دیدی امسال چی شُد ؟ مادرید رو داری میبینی که چی شُده ، سینسیناتی رو که دیدی 2009-2010 و سالهای قبلش چی شُده ؟
استرالیای قبل از 2008 رو دیدی که چی شده ؟
این که چرا 2 ساله اسلم نبرده ، خُب علتش اینه که فدرر سنش بالا رفته ، اُفت کرده ، به همین دلیل نبُرده . فهمیدنش خیلی سخت نیست . ولی این به این معنی نیست که امکان نداره دوباره خوب بازی کنه و گرنداسلم ببره.
برای بار هزارم ، من هم میگم مادرید زمینش مشکل داره و زیادی لیــــزه ، ولی شما اگه مشکلتون این چیزاست ، چرا به مونته کارلو گیر ندادید ؟
واقعا چرا باید هر چیز رو صد بار بنویستم مانی جان ؟
در مورد کُند کردن زمین ها هم به جان خودم و اجدادم قسم ، خودم هم گفتم که علتش این بود که مردُم خسته شده بودن . تو رو خدا پست ها رو بخون
من اصلا و ابدا بحثم بر سر این نیست که مادرید خوب ِ که اینطور شده ، یا این که سطوح باید طوری باشن که به سود ِ فدرر باشه ، من دارم میگم شما اگه واقعا سلامت ِ تنیسورها و استاندارد بودن ِ سطح براتون مهم بود ، باید به مونته کارلو هم گیر میداد ، علت ِ گیر دادنتون نتیجه نگرفتن ِ تنیسورتون هست .
|
نه منظورم اینه که شما گفتی :
من که گفتم الان 4 تا اسلم سطوح کُند هستند و اکثر مسترز ها هم همینطور ، توی دُبی و سینسیناتی هم عرض اندام کنن که نمیتونن نامبر 1 و 2 بشن.
من هم پیشینه تورنمنت دبی و سینسناتی و استرالیا رو نیگا کردم جزء فدرر بقیه بازیکنان علاقمند به سطح سریع نتونستن کاری از پیش ببرند . منم هیمنو میگم که تا وقتی فدرر و نادالو نوله و اندی هستند دیگه اگه هزار بار هم سریعتر بشه باز این علافها نمیتونن کاری از پیش ببرند پس اینجائی که هستند تو این رنکینک حقشونه.
افشین جان نیمخاد اینقدر قسم بخوری من که نگفتم تو دلیلش رو نگفتی گفتم به هر حال کند شده و مسئولان این تصمیمو گرفتن و همه راضی بودن و هستن یا به قول شما فعلا خسته نشدن از سطح کند . هر وقت شدند سرش بحث میکینم.
بارها گفتم که سطح فوق العاده لیز مادرید کجا و مونته کارلو کجا تفاوت خیلی زیاده .
میان ماه من تا ماه گردون، تفاوت از زمین تا آسمان است.
برد فدرر رو هم تبریک میگم امیدوارم تو فینال موفق باشه.