05-12-2012, 09:00 PM
|
|
Former Staff
سپاس: 19,092
در 2,916 پست 30,306 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mani0002
خب بیان عرض اندام بکنن حالا نامبر شدن پیشکش.
خب بیان دیگه ؟ نمیتونن عزیز من . نیمتونن مگه نادال و نوله و اندی مردن ؟
با آبی نوشتم که متوجه بشید.
بالاخره مسئولان الکی که نیومدن کند کنن به درخواسته تنیسورها و علاقمندان بوده و گرنه سرخود که کاری نمیکنند. همین مادرید و ببین سال بد دیگه اینجور نمینونه چون همه اعتراض دارن.
خب شما میگی که فدرر از سطح کند استفاده برده پس چرا تا ما میگیم که فدرر 3 ساله گرند نبرده شما میگید که سطح ویمبلدون سطحش نیست توپ کنده و قلان و بهمانه.
نبره میگی کنده ببره میگی آره میتونه استفاده کنه.
اگه برده حالا هم ببره دیگه ؟ چرا ظرف 3 سال نبرده؟
قرمز نوشتم که خوب بخونی چون مهمه.
خب قربون شکلت برم ما هم میگیم رمین خیلی مهمه تعادل مهمه لیز نخوردن مهمه حرف ما هم همینه . وقتی اصول اولیه تنیس که زمین استاندارد هست مهیا نباشه دیگه چه توقعی از بازیکن میشه رفت.
اصلا هم تک بعدی نیست هم نادال و هم نوله تو همه زمینها توانائیها شون رو نشون دادن حالا چه کمتر چه بیشتر.
|
خُب دُبی که دیدی امسال چی شُد ؟ مادرید رو داری میبینی که چی شُده ، سینسیناتی رو که دیدی 2009-2010 و سالهای قبلش چی شُده ؟
استرالیای قبل از 2008 رو دیدی که چی شده ؟
این که چرا 2 ساله اسلم نبرده ، خُب علتش اینه که فدرر سنش بالا رفته ، اُفت کرده ، به همین دلیل نبُرده . فهمیدنش خیلی سخت نیست . ولی این به این معنی نیست که امکان نداره دوباره خوب بازی کنه و گرنداسلم ببره.
برای بار هزارم ، من هم میگم مادرید زمینش مشکل داره و زیادی لیــــزه ، ولی شما اگه مشکلتون این چیزاست ، چرا به مونته کارلو گیر ندادید ؟
واقعا چرا باید هر چیز رو صد بار بنویستم مانی جان ؟
در مورد کُند کردن زمین ها هم به جان خودم و اجدادم قسم ، خودم هم گفتم که علتش این بود که مردُم خسته شده بودن . تو رو خدا پست ها رو بخون
من اصلا و ابدا بحثم بر سر این نیست که مادرید خوب ِ که اینطور شده ، یا این که سطوح باید طوری باشن که به سود ِ فدرر باشه ، من دارم میگم شما اگه واقعا سلامت ِ تنیسورها و استاندارد بودن ِ سطح براتون مهم بود ، باید به مونته کارلو هم گیر میداد ، علت ِ گیر دادنتون نتیجه نگرفتن ِ تنیسورتون هست .
|
|
|