نمایش پست تنها
قدیمی 05-12-2012, 08:51 PM   #141
Maani
Senior Member

آواتار Maani

پستها: 668
سپاس: 5,015
در 615 پست 4,138 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafael Nadal

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Afshin نمایش پست ها

وقتی میگم صحبت ها رو نمیخونید قبول نمیکنید
من که گفتم الان 4 تا اسلم سطوح کُند هستند و اکثر مسترز ها هم همینطور ، توی دُبی و سینسیناتی هم عرض اندام کنن که نمیتونن نامبر 1 و 2 بشن.

اینم یه مورد دیگه که میگم پست ها رو نمیخونی ، فدرر اکثر اسلم هاشو بعد از کُند شدن ِ سطوح برده ، چطور اینو بنویستم که شما بخونیدش ؟

فدرر خیلی مواقع از کُند شدن ِ سطوح استفاده کرده و سود برده ، اینم قرمز میکنم شاید متوجه بشید که اصلا بحث ِ من تغییر شرایط به سود یا به ضررِ فدرر نیست .

اکثر علاقه مندان هم زمین های کُند رو دوست ندارن ، مگه همین جا توی سایت خودمون نمیبینی ؟ خیلی ها دوست دارن والی هم ببینن .
به نظر من هم باید تعادل برقرار باشه و همه جور سطحی وجود داشته باشه تا کسایی که بازیشون از بقیه کامل تر هست بهترین باشن نه الان که فقط در جهت ِ موفقیت ِ بیس لاینر ها هست.

اصلا اینطور نیست ، تنیس و فوتبال فرق میکنن و تغییر ِ شرایط ِ زمین در تنیس جز ِ ذاته این ورزشه ، نمیتونستن بازی کنن چون سبک بازیشون تک بُعدیه و بدرد بازی در چنین زمین هایی نمیخوره . چطور فدرر هم اینجا نتیجه میگیره هم توی ایندین وِلز ؟

خب بیان عرض اندام بکنن حالا نامبر شدن پیشکش.
خب بیان دیگه ؟ نمیتونن عزیز من . نیمتونن مگه نادال و نوله و اندی مردن ؟
با آبی نوشتم که متوجه بشید.

بالاخره مسئولان الکی که نیومدن کند کنن به درخواسته تنیسورها و علاقمندان بوده و گرنه سرخود که کاری نمیکنند. همین مادرید و ببین سال بد دیگه اینجور نمینونه چون همه اعتراض دارن.

خب شما میگی که فدرر از سطح کند استفاده برده پس چرا تا ما میگیم که فدرر 3 ساله گرند نبرده شما میگید که سطح ویمبلدون سطحش نیست توپ کنده و قلان و بهمانه.
نبره میگی کنده ببره میگی آره میتونه استفاده کنه.
اگه برده حالا هم ببره دیگه ؟ چرا ظرف 3 سال نبرده؟
قرمز نوشتم که خوب بخونی چون مهمه.
خب قربون شکلت برم ما هم میگیم رمین خیلی مهمه تعادل مهمه لیز نخوردن مهمه حرف ما هم همینه . وقتی اصول اولیه تنیس که زمین استاندارد هست مهیا نباشه دیگه چه توقعی از بازیکن میشه رفت.
اصلا هم تک بعدی نیست هم نادال و هم نوله تو همه زمینها توانائیها شون رو نشون دادن حالا چه کمتر چه بیشتر.
Maani آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Maani به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: