05-12-2012, 08:39 PM
|
|
Former Staff
سپاس: 19,092
در 2,916 پست 30,306 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mani0002
خب بقيه بازيكنا توي سطح سريع بيان عرض اندام كنن ديگه مگه دوبي و سينسيناتي كاندا و چند جاي ديگه سريع نيستند پس كجان ؟
به نظرت اگه قبلا زمين كند بود اصلا فدرري ميتونست شكل بگيره ؟
به هر حال يكي نامبر وانه و اون يكي نامبر تو و حرفشون هن خريدار داره ؟
اكثر بازيكنا زمين كند دوس دارن و اكثر علاقمندان تنيس هم دوس دارند .
وگرنه زمينها رو تغيير نميدادن .
پ ن : خدايا ؟ آيا ؟
|
وقتی میگم صحبت ها رو نمیخونید قبول نمیکنید
من که گفتم الان 4 تا اسلم سطوح کُند هستند و اکثر مسترز ها هم همینطور ، توی دُبی و سینسیناتی هم عرض اندام کنن که نمیتونن نامبر 1 و 2 بشن.
اینم یه مورد دیگه که میگم پست ها رو نمیخونی ، فدرر اکثر اسلم هاشو بعد از کُند شدن ِ سطوح برده ، چطور اینو بنویستم که شما بخونیدش ؟
فدرر خیلی مواقع از کُند شدن ِ سطوح استفاده کرده و سود برده ، اینم قرمز میکنم شاید متوجه بشید که اصلا بحث ِ من تغییر شرایط به سود یا به ضررِ فدرر نیست .
اکثر علاقه مندان هم زمین های کُند رو دوست ندارن ، مگه همین جا توی سایت خودمون نمیبینی ؟ خیلی ها دوست دارن والی هم ببینن .
به نظر من هم باید تعادل برقرار باشه و همه جور سطحی وجود داشته باشه تا کسایی که بازیشون از بقیه کامل تر هست بهترین باشن نه الان که فقط در جهت ِ موفقیت ِ بیس لاینر ها هست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mani0002
خب نتونستن نتيجه بگيرن چون نميشد مثل اينكه به بازيكن فوتبالي كه كارش با توپه وزنه بزنن بگن برو بازي كن.
رافا و نوله اگه ميدونستن اينجوريه شركت نميكردن سال بعد هم شركت نميكنند .
|
اصلا اینطور نیست ، تنیس و فوتبال فرق میکنن و تغییر ِ شرایط ِ زمین در تنیس جز ِ ذاته این ورزشه ، نمیتونستن بازی کنن چون سبک بازیشون تک بُعدیه و بدرد بازی در چنین زمین هایی نمیخوره . چطور فدرر هم اینجا نتیجه میگیره هم توی ایندین وِلز ؟
|
|
|