حالا خوبه شما قبول داری رافا مثل یونان دفاع نمیکنه!
دو تا مثال میزنم که فکر می کنم اگه متحجر نباشید، قبول کنید.
تو همین بازی رافا با Monfils، رافا در مجموع 124 امتیاز کسب کرد که 24 تاش از Winner بود. یا جلوی Kiefer، رافا 44 تا Winner زد. یک بازیکنی که صرفاً سبک دفاعی بازی کنه نمیتونه انقدر Winner بزنه تو یک بازی! (Federer جلوی Robredo سی و پنج Winner زد) یک مثال از سبک صرفاً دفاعی میزنم: مثلاً A. Murray تو بازی با Cilic فقط 13 تا Winner زد یا تو بازی قبلیش با Dent فقط 18 Winner زد.
به همین راحتی نیست که بگیم رافا چون 3 متر پشت Baseline وای میسه، پس فقط میکشه زیر توپ و صرفاً دفاع میکنه! هر سبکی برای خودش تعریف خاصی داره. Base بازی رافا، دفاعی هست، قبول ولی به اندازه کافی هم تهاجمی بازی می کنه و تعادل بین دفاع و حمله رو خیلی خوب رعایت می کنه و به موقع به اندازه کافی aggressive هست.
من شخصاً سبک بازی رافا رو تحسین می کنم و اصلاً به نظرم تدافعی بازی نمی کنه. رافا تا وقتی H2Hش جلوی 99% بازیکنان بهتره و به نسبت سنش (23) بهترین نتایج رو کسب کرده و 39 تا قهرمانی بدست آورده، چرا باید سبک بازیش رو عوض کنه؟!
|