09-09-2009, 02:35 PM
|
|
Senior Member
سپاس: 5,795
در 209 پست 1,840 بار سپاسگزاری شده
|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammad Ragu
معلومه دو زار شعور تنيس نداري!!!!!!! (به سبك حرف زدن خودت  )
كيه كه بازي امروز رافا رو ديده باشي و به احترامش كلاه از سر بر نداشته باشه؟!! واست متاسفم ميلاد يادم نيست كجا ولي يادمه از راجر درباره فورهند پرسيده بودند و گفته بود سخت ترين فورهند رو رافا داره و كاملا با بقيه فرق داره. بعد تو ميگي زير توپ زن!!! رافا صبح مثل يوزپلنگ با شكارش بازي كرد و هر كار دلش خواست با مونفيلس كرد تو ست دوم عمدا چند تا رالي رو طولاني كرد تا بالاخره مونفيلس بريد و بعد به راحتي لولش كرد!!!
لطفا دوستاني كه يه صحنه از بازي رو ديدن نيان نظر كارشناسي بدن!!! ديگه همه ميدونن رافا امسال بازي لب تورش خيلي پيشرفت كرده و در فراز هايي بي نقصه!! رافا تو اين بازي 26 بار رو تور اومده و 19 بارش موفقيت آميز بوده اين بده؟!! فقط يه بار يه سوتي بد داد همون فقط.
سهيل جان من يه تحقيقي چند روز پيش كردم نتيحشو نوشتم ضريه تاپ اسپين اگه قوسش زياد نباشه كارايي خودش رو نداره و زياد بونس نميكنه وانگهي رافا تو اين تورنمنت خيلي قوس ضرباتش كمتره چون زياد فايده اي نداره.
|
رو تور كه اومده. ميدونم. ولي بهتر بود رو تور ماهيگيري ميومد.
كارشناس جون رو تور اومدن با اجبار و تحميل حريف با رو تور اومدن و والي كردن (اجبار كردن حريف به ميل و بازي خودت) خيلي فرق ميكنه.
صحنه اي رو كه من ميگم و يكي دو تا صحنه ديگه بازي رافا تاكتيكش روي تور اومدن بود و ضربات رو با دقت زياد در منتهي اليه طرف مقابل مونفليس ميزد تا برگشتش رو والي كنه (به اين ميگن والي) ولي اينقدر بي استيل و با چل من بازي ضربه زد كه آدم بحال تنيس و نامبر واني چهل و چند هفته ايش متاسف ميشد.
والي موقعي كه خودت با تاكتيك مشخص والي كني مهمه و يه نوع روش بازيه. والي كه با اشتباه ضربات حريف توپ نزديك تور باشه هرچند كه بهش والي يا نت اپروچ بگن ولي جزيي از تاكتيك بازي حساب نميشه.
نادال حالا حالاها بايد كار كنه اين چيزا رو ياد بگيره.
نادال تاپ اسپينش خوبه، برگشت سرويسش خوبه، دقت ضرباتش خوبه، سرعت حركتش (جابجايي نه سرعت در زدن ضربه) خوبه، بازي دفاعيش خوبه ولي:
مونده نادال والي كنه، مونده سرو اند والي كنه (كاري كه هويت امسال در مقابل فدرر خيلي باحال و حساب شده انجام داد)، مونده نادال بازي خوني كنه، مونده نادال فورهند چكشي بزنه، مونده نادال سرو درست و حسابي بزنه، مونده نادال بازي تركيبي كنه.
|
|
|