02-15-2012, 12:53 AM
|
|
Roger's Fan
سپاس: 20,047
در 1,047 پست 14,527 بار سپاسگزاری شده
|
توميك اتهام خلاف رانندگي را رد كرد
تنيس باز نوجوان استراليايي، برنارد توميك، اتهام رانندگي خلاف با خودرو سريع و پرقدرتش را رد كرد.بازيكن 19 ساله امروز در دادگاه حاضر شد تا درباره دو خلاف رانندگي و تعقيب شدن او توسط پليس تا منزلش جواب دهد.
وكيل توميك، كريس نيست (Chris Nyst) در خارج از دادگاه به خبرنگاران گفت:”يك اتهام عبور از خط دوگانه است و ديگري عدم توقف [پس از فرمان پليس].اين ها جزء بي اهميت ترين خلاف ها هستند و امروز در دادگاه همين تشخيص داده شد.”
اين اتهام ها پس از آن ايجاد شد كه ماه گذشته توميك در فاصله كمتر از يك ساعت در حال رانندگي با خودرو BMW M3 -كه حالا قصد فروش آن را دارد- جريمه شد.پليس ادعا كرده كه او فرمان توقف براي بار سوم را ناديده گرفته است.
نيست گفت كه ادعايي مبني بر “رانندگي غيرمسئولانه، خطرناك يا مواردي شبيه به آن” وارد نشده و او با پليس درباره اين موضوع گفتگو خواهد كرد.جلسه بعدي دادگاه در ماه آوريل برگزار خواهد شد.
توميك به خبرنگاران گفت كه اين موضوع تاثيري بر تنيس او نداشته:”موضوع مهمي نيست، من خوب بازي مي كنم.در جام ديويس 5-0 پيروز شديم.در راه درستي حركت مي كنيم و اميدوارم سال خوبي برايم باشد.”
استوسر از فرم 2012 خود راضي نيست
سامانتا استوسر به خبرنگاران حاضر در دوحه گفت كه از فرم امسالش راضي نيست.شماره 5 جهان در طول تورنومنت هاي تابستان استراليا 1 پيروزي و 3 شكست داشت.وقتي از او درباره رضايت از عملكردش سوال شد، اينگونه پاسخ داد:”خلاصه بگويم، نه، واقعا نه.به نظرم مي توانستم تا به اينجا سال خيلي بهتري داشته باشم.ممكن است شما برنامه ريزي و تمرينات خود را دقيق انجام دهيد ولي نتيجه آن را به زودي نبينيد.با توجه به اين، من هفته خوبي در فدكاپ [برابر سويس] داشتم و حس مي كنم كه بعد از دو پيروزي در آنجا شرايط بهتري دارم.اميدوارم اين هفته هم همينطور ادامه دهم و باقي فصل هم چنين باشد.”
روبرِدو هفته آينده جراحي مي شود
به گزارش تورنومنتBarcelona Open Banc Sabadell ، شماره 5 پيشين مردان، تامي روبردو هفته آينده مورد عمل جراحي از ناحيه پاي چپ قرار مي گيرد.قهرمان سال 2004 اين تورنومنت چنين گفت:”به احتمال خيلي زياد چند ماه طول مي كشد تا به مسابقات باز گردم.اگر جراحي خوب پيش برود، در مونت كارلو و بارسلونا بازي خواهم كرد.”
|
|
|