نمایش پست تنها
قدیمی 02-14-2012, 01:16 AM   #238
Nima93
Roger's Fan

آواتار Nima93

پستها: 1,051
سپاس: 20,047
در 1,047 پست 14,527 بار سپاسگزاری شده

فدرر، انتقاد از واورينكا را تكذيب كرد

فدرر در مصاحبه پيش از تورنومنت روتردام

راجر فدرر انتقاد از هم تيمي خود، استانيسلاس واورينكا را تكذيب كرد.از فدرر نقل شده بود كه واورينكا را به خاطر ارائه بازي ضعيف در طول شكست 5-0 سويس از آمريكا در دور اول جام ديويس سرزنش كرده.
فدرر روز دوشنبه در جمع خبرنگاران حاضر در روتردام گفت:”من يكشنبه يك روز براي بازيابي و انجام مصاحبه داشتم.كاملا اشتباه برداشت شده بود، انتقاد من از استن.هيچ وقت چنين كاري نمي كنم.اين فقط يك آخر هفته نااميدكننده بود.همراه با شرايط گوناگوني كه باعث شكست ما شد، اولين و مهم ترين آن ها به نظرم بازي خيلي خوب آمريكا بود.من ديروز و امروز چندين گفتگوي خوب با كاپيتان [سورين لوتي] و خود استن داشتم.فقط تا مطمئن شوم سوءتفاهمي بين ما دو نفر وجود ندارد.اين رسانه ها بودند كه از هيچ چيز شروع به ساختن داستان كردند.”
واورينكا روز يكشنبه در استاديوم حاضر نشد.لوتي گفت كه او خسته بوده و در هتل استراحت مي كرده.
در حالي كه فدرر انتقاد از عملكرد واورينكا در بازي دوبل را رد مي كند، روز جمعه –بعد از شكست مقابل جان ايزنر و باخت واورينكا به مردي فيش- بهDavisCup.com چنين گفت:”در واقع من خوب بازي كردم، شرايط به نفع من پيش نرفت، براي استن هم همينطور ولي او بازي خوبي نداشت، من با اين نظر موافقم.”

ابهام درباره حضور راونيچ در سن خوزه

حضور مدافع عنوان قهرماني، ميلوس راونيچ، در تورنومنت سن خوزه كاليفرنيا مبهم است.او پس از مصدوم شدن از ناحيه زانو در حين مسابقه دوبل كانادا و فرانسه در دور اول جام ديويس نتوانست روز يكشنبه در مسابقه انفرادي مقابل جو ويلفرد سونگا حاضر شود.
قرارست راونيچ روز دوشنبه به كاليفرنيا پرواز كند و زانوي خود را در استنفورد مورد معاينه پزشكان قرار دهد.اولين بازي او در تورنومنت چهارشنبه شب خواهد بود.
راونيچ در گفتگو با خبرنگاران:”اولين اولويت من تشخيص مشكل است، پس از آن مراجعه به افرادي كه به آن ها اعتماد دارم و پيدا كردن درمان.وقتي خم مي شوم و هنگامي كه چيزي را فشار مي دهم احساس درد مي كنم.دقيقا نمي دانم در چه شرايطي هستم...من [در مقابل سونگا] بي فايده مي بودم و اصلا نمي دانم چه مشكلي دارم.هنوز به اطلاعات بيشتري نياز دارم و همين قسمت بزرگي از تصميم (براي شركت در تورنومنت سن خوزه) را تشكيل مي دهد.همچنين به من زمان مي دهد كه با پزشكم در اسپانيا مشاوره كنم.”

فرانسه به دنبال زمين روباز براي مسابقه با آمريكا

تيم جام ديويس فرانسه به دنبال يك زمين روباز و ترجيحا در جنوب فرانسه براي ديدار ¼ نهايي جام ديويس با ايالات متحده آمريكا كه بين روزهاي 6-8 آوريل (18-20 فروردين) برگزار مي شود است.بعد از پيروزي مقابل كانادا، كاپيتان تيم فرانسه، گي فورجِي (Guy Forget) گفته كه از شكست 5-0 سويس مقابل آمريكا درس هايي را آموخته است.
Montreal Gazette از فورجي نقل كرده:”ما اشتباه سويس را تكرار نخواهيم كرد، بازي در ارتفاع.ما بايد زمين متوسطي را انتخاب كنيم.درباره خاك رس زياد صحبت مي كنيم.يك احتمال است ولي ضرورتا تنها انتخاب نيست.هنوز درباره اين موضوع مشورت نكرده ايم.ولي به نطر من، ما بايد سطح نسبتا كندي را انتخاب كنيم و كاملا از سطح با پرش زياد توپ اجتناب كنيم، چون بازيكني مثل جان ايزنر (در آن شرايط) قطعا خطرناك است.ما كاملا مطمئنيم كه از حادثه پيش آمده براي سويس در فرايبورگ اجتناب مي كنيم.من شخصا مي گويم زمين روباز بهتر است ولي اگر ما مكاني براي ميزباني پيدا نكنيم، بايد در زمين داخل سالن مسابقه دهيم.و مجموعه هاي ورزشي كه بتوانند رقابتي به اين بزرگي را ميزباني كنند در فرانسه زياد نيستند.”
شهر نيس (Nice) به عنوان يكي از گزينه ها اعلام شده ولي فورجي گفته كه شهر پاو (Pau) كه در مرز شمالي كشور، نزديك به اسپانيا است را هم در نظر مي گيرد.
برترين بازيكن فرانسه، جو ويلفرد سونگا، خاك رس را ترجيح مي دهد.او بهL’Equipe گفت:”حالا اين آمريكا است كه قويست، من تا به حال در مسابقه به اين بزرگي [در جام ديويس] بازي نكرده ام و بازي در خانه است.مدتيست كه آنجا بازي نكرده ايم.به نظرم بهترست بر روي خاك رس از آن ها ميزباني كنيم.”

Nima93 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
22 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima93 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: