نمایش پست تنها
قدیمی 02-13-2012, 12:55 PM   #237
Nima93
Roger's Fan

آواتار Nima93

پستها: 1,051
سپاس: 20,047
در 1,047 پست 14,527 بار سپاسگزاری شده

انتقاد فدرر از زمين خاك رس، و واورينكا؟

راجر فدرر از سطح خاك رس نصب شده توسط فدراسيون تنيس سويس در شهر فرايبورگ انتقاد كرد.تيم جام ديويس سويس در زمين خودي 5-0 از ايالات متحده آمريكا شكست خورد.همچنين نقل شده كه فدرر از دوست و هم تيمي خود، استانيسلاس واورينكا هم انتقاد كرده.
فدرر و واورينكا هردو بازي هاي انفرادي خود را (به ترتيب به جان ايزنر و مردي فيش) واگذار كردند و در قسمت دوبل هم از تيم متشكل از فيش و مايك برايان شكست خوردند.
به نقل از روزنامه Tages-Anzeiger، فدرر چنين گفته:”تيم آمريكا در كل مسابقات بهتر از ما بود.بايد اين را قبول كنيم.شرايط براي ما سخت بود، به خاطر توپ ها، به خاطر ارتفاع زياد [شهر فرايبورگ از سطح دريا] و توپ ها پس از برخورد به زمين خيلي بلند مي شدند و در زمين خاك رس چاله وجود داشت.”
همچنين منابعي به TENNIS.com گفته اند كه تيم آمريكا هم زمين مسابقات را تقريبا غيرقابل بازي كردن يافته است.
دفتر خبرگزاري AP در سويس هم گزارش داده كه فدرر از واورينكا به خاطر نحوه بازيش در قسمت دوبل انتقاد كرده ولي رِنه استافر، زندگي نامه نويس فدرر و روزنامه نگار سويسي اين خبر را تكذيب كرده.
AP از صحبت هاي فدرر به زبان فرانسوي اينگونه نقل قول كرده:”من در فسمت دوبل به اندازه كافي خوب بودم، ولي استن [واورينكا] نه خيلي.استن در انفرادي هم بهترين بازيش را ارائه نداد.مايه تاسف است، چون به خاطر آن شكست ما نتواسنتيم آمريكا را تحت فشار قرار دهيم.”
ديگر روزنامه نگار سويسي، سِوِنيا ماستروبراردينو (Svenja Mastroberardino) كه در محل برگزاري مسابقات حاضر بود گزارش داده كه فدرر به زبان سويسي گفته:”استن خوب بازي نكرد و من دو بازي نزديك داشتم...”
ماستروبراردينو گفت:”او واورينكا را بيش از يك بار [براي بازيش در انفرادي] سرزنش كرد.”
نشريه L'Equipe از فدرر چنين نقل قول كرده:”من در دوبل خوب بازي كردم، استن هم بد نبود، او اغلب برروي سرويسش مشكل داشت.”

Nima93 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
31 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima93 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: