ناوراتیلووا: آزارنکا و کویتووا رقابت سنگینی خواهند داشت

قهرمان افسانه ای تنیس،مارتینا ناوراتیلووا معتقد است قهرمان استرالیا، ویکتوریا آزارنکا و قهرمان ویمبلدون، پترا کویتووا رقابت سختی با یکدیگر در ادامه فصل خواهند داشت.
ناوراتیلووا پس از مسابقه نمایشی روز یکشنبه در تورنمنت پاریس گفت این دو تنیسور به دلیل داشتن ویژگی های خاص می توانند رقبای سختی برای یکدیگر باشند " اگر آن ها سالم بمانند، رقابت نزدیک و زیبایی درست می شود."
او در مورد شاراپووا کمی دچار شک و تردید است ولی معتقد است که شاراپووا هم با داشتن فیزیک قوی می تواند وارد این رقابت شود.
تغییری در آزارنکا پس از قهرمانی در استرالیا ایجاد نشده
ویکتوریا آزارنکا می گوید پس از شاهکار دو گانه ی خود ( او با قهرمانی در استرالیا به اولین تنیسور ار بلاروس تبدیل شد که موفق به بردن گرند شده. هم چنین با این قهرمانی موفق شد برای اولین بار به رتبه 1 تنیس زنان نیز برسد ) تغییر چندانی در خود ایجاد نکرده.
ویکتوریا سال 2012 را رویایی آغاز کرده. او با قهرمانی در استرالیا به اولین گرند خود دست یافت و تونست کرولاین ووزنیاکی دانمارکی رو پس از دو سال از رتبه 1 پایین بیاورد.
ویکا به خبرنگاران گفت: " پس از قهرمانی در استرالیا تغییر ناگهانی در زندگی من ایجاد نشده. مسلما پس از اینکه من شماره یک شدم توجه ها بسیار به من بیشتر شد. اما در حقیقت من همان شخص قبلم و هیچ تغییری نکردم. "
ویکتوریا پس از بردن یک گرند اسلم به شماره یک رسید و این موضوع باعث میشه که دیگر شاهد پرسش سوال های تکراری راجع به نامبر وانی بدون گرند از او نشود. سوالاتی که همیشه از کرولاین ووزنیاکی،دینارا سافینا و یلنا یانکوویچ پرسیده می شود. اما آزارنکا این را خوب می داند که انتظارات از او بیشتر است و بردن یک گرند شاید برای او کافی نباشه.
" بدیهی به نظر می رسد که هدف من بردن تورنمنت های بیشتری در این فصل است. امیدوارم که حتی بتوانم امسال گرندی دیگری هم ببرم. این طبیعیه که در حال حاضر فشار مردم روی من خیلی بیشتر شده . آن ها در حال حاضر انتظاراتشون از من بیشتر شده. اما من فکر نمی کنم که این موضوع برای من یک چالش به حساب بیاد."
ویکا در تورنمت قطر در نیمه خود شیاوونه و رادوانسکا رو پیش رو دارد. او احتمال دارد که در کوارتر به شیاوونه برخورد کند و پس از اون هم ممکنه در نیمه نهایی یه آگنیسزکا رادوانسکا برخورد کند.
در سمت دیگر کرولاین ووزنیاکی قرار دارد. او تمام تلاش خود را می کند تا دوباره یه رنک 1 برگردد.
" رقابت در دوحه سخت است. اما من خوش حالم که تونستم دوباره برگردم به دوحه." ویکا گفت.
او همچنین در نیمه خود تنیسور های بزرگ دیگری همچون مدافع عنوان قهرمانی ورا زوناروا،ماریون بارتولی و قهرمان مسابقات آزاد آمریکا سمانتها استوسور رو در پیش رو داره.