نمایش پست تنها
قدیمی 02-08-2012, 07:29 PM   #233
PowerVu
Xpelled Mentor

آواتار PowerVu

پستها: 10,227
سپاس: 35,479
در 11,020 پست 99,859 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Bryan Bros. ✔Sanaz Marand, Hingis, Evert, Black, Huber, Safina, Minella, Robson, Tsurenko, Bencic, Halep, Muguruza, Wozniacki, Siniakova, Diatchenko, Townsend, Gajdosova, Siegemund Pavlyuchenkova, Jovanovski, Gasparyan, Azarenka, Sharapova, Kirilenko, Rodionova, Lisicki, Shvedova, Goerges, Bacsinszky, Keys, Petkovic, Voegele, Rogers, Myskina, Svitolina, Makarova, Stosur, Mertens, Brengle, Strycova, Beck, Mattek, Falconi, Davis, Riske, Bertens, Dellacqua, Broady, Erakovic, J. Rae ✔Bahrami, N

دورخیز نوواک جوکوویچ برای قهرمانی در مسابقات تنیس
گرند اسلم رولند گروس و کسب مدال طلای المپیک لندن

قهرمانی در رقابت‌های تنیس گرند اسلم آزاد فرانسه و مدال طلای المپیک در بخش انفرادی تنیس افتخاراتی هستند که آقای شماره یک تنیس جهان تاکنون آن‌ها را کسب نکرده و او اکنون به دنبال کسب این دو عنوان است.

نوواک جوکوویچ پس از دریافت جایزه Laureus World Sports Award به عنوان بهترین ورزشکار سال جهان در لندن اعلام کرده که قصد دارد در سال 2012 طلای المپیک و عنوان قهرمانی تنیس گرند اسلم آزاد فرانسه را به دست آورد.

جوکوویچ که اخیراً قهرمان تنیس گرند اسلم آزاد استرالیا شده، گفت: «یاد گرفته‌ام که چطور برنامه‌ریزی کنم و درون و بیرون زمین مسابقه، خود را آماده رقابت‌های مهم کنم. در وهله اول سعی می‌کنم خودم را آماده رولند گروس (تنیس آزاد فرانسه) کنم و پس از آن آماده ویمبلدون و المپیک می‌شوم.»

PowerVu آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
24 کاربر زیر از شما کاربر گرامی PowerVu به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: