02-07-2012, 12:56 PM
|
|
Roger's Fan
سپاس: 20,047
در 1,047 پست 14,527 بار سپاسگزاری شده
|
ونوس درباره زمان حضور مجدد در مسابقات شك دارد
ونوس ويليامز در مصاحبه روز يكشنبه مسابقات فدكاپ
ونوس ويليامز درباره حضور مجدد در مسابقات و آمادگيش مطمئن نيست.روز يكشنبه، او به همراه ليزل هوبر (Liezel Huber) تيم دوبل آمريكا را در مسابقات فدكاپ تشكيل و بلاروس را شكست دادند.ويليامز 31 ساله با نوعي بيماري ضعف ايمني بدن به نام سندرم شوگرن دست و پنجه نرم مي كند.
ونوس در گفتگو با خبرنگاران:”درباره برنامه هايم مطمئن نيستم.صادقانه مي گويم، هفته آينده در مسابقات شركت مي كنم تا در خانه تمرين كنم، بازي انفراديم را بهبود ببخشم و ببينم كه پوششم در زمين چگونه است و چيزهايي شبيه اين.براي من اتفاقات هفته به هفته پيش مي روند.سعي مي كنم كه به خودم فشار نياورم، اگرچه اينكار را انجام مي دهم.منظورم اينست كه اگر مي توانستم، در [آزاد استراليا] شركت مي كردم.من هنوز با خستگي مي جنگم.در حال بهبود هستم.كمي زمان مي برد تا دارو و درمان مناسب را پيدا كنم تا قوي تر شوم.وقتي شما شانس حضور در زمين را پيدا كنيد، حدود 6 هفته طول مي كشد تا بازي از بيس لاين را خوب اجرا كنيد و مصدوم نشويد.”
ويليامز كه اكنون در رتبه 133 رنكينگ انفرادي است و در رنكينگ دوبل حضور ندارد، گفت كه هدف اصليش حضور در مسابقات المپيك 2012 لندن است.او براي حضور خودكار در بخش انفرادي مسابقات بايد تا پايان مسابقات رولندگاروس به رتبه 48 رنكينگ (و يا بهتر از آن) برسد.همچنين ممكن است كه او و خواهرش سرنا، تقاضاي دريافت سهميه وايلدكارد در بخش دوبل را كنند.اين دو مدافع عنوان قهرماني اين بخش هستند.
ونوس ادامه داد:”انگيزه بزرگ براي من المپيك است، پس مي توانم به زمين بازگردم و در رنكينگ صعود كنم.اگر سالم باشم، درباره رنكينگ نگران نخواهم بود.فكر كنم كه مي توانم بازي كنم.فقط بدنم بايد مقاومت كند.شركت در بازي هاي پياپي مهم است.در حال حاضر مي دانم كه چقدر قادر به انجام اينكار هستم ولي خواهيم ديد...قطعا يك تجربه سخت خواهد بود.زندگيم تغيير خواهد كرد ولي خوشحالم كه مشكلاتم را مي دانم و بنابراين مي توانم بهتر شوم.”
مونفيس، نامطمئن از حضور در مسابقه جام ديويس مقابل كانادا
با توجه به مصدوميت زانو، حضور گائل مونفيس در ديدار اين هفته تيم فرانسه با كانادا در مسابقات جام ديويس مبهم است.روز يكشنبه، مونفيس در فينال مسابقات مونپليه از توماس برديچ شكست خورد.
او در جمع خبرنگاران گفت:”من [روز شنبه] مطمئن نبودم [كه بازي كنم] چون زانويم ورم كرده بود.تصميم نهايي را پس از تمرين صبح آن روز گرفتم.من قبل از رفتن به كانادا چند آزمايش انجام خواهم داد چون مصدوميت زانو زندگيم را خراب كرده و نمي خواهم براي ادامه فصل ريسك كنم.نمي خواهم كه براي تيم فرانسه مشكل ساز باشم.من براي هر چيزي آماده ام، حتي بازي كردن در روز پاياني.”
بازيكنان ديگر فرانسه، جو ويلفرد سونگا، مايكل لودرا و جولين بنتو هستند.ژيل سيمون هم بازيكني خواهد بود كه در صورت عدم حضور مونفيس وارد تركيب خواهد شد.
كليبانوا در حال بهبود و تمرين
آليسا كليبانوا، شيمي درماني خود را به پايان رسانده و تمرينات خارج از زمين را آغاز كرده است.شماره 20 پيشين زنان هنوز بايد يك آزمايش مهم ديگر را پشت سر بگذارد تا اجازه تمرين كردن با راكت را بيابد.در تابستان 2011، كليبانوا اعلام كرد كه از سرطان لنفوم هوچکین رنج مي برد.بازيكن 22 ساله روس به TENNIS.com گفت كه در صورت مثبت بودن نتيجه آزمايش، به آمريكا سفر خواهد كرد تا در هواي گرم تمرين كند.
سرنا چندين انتخاب براي مسابقات مختلط المپيك دارد
سرنا ويليامز مي گويد چندين گزينه براي همكاري در مسابقات مختلط دوبل المپيك دارد.
سرنا:”يك دختر دوست دارد كه چندين انتخاب داشته باشد.قطعا برادران برايان بهترين بازيكنان دوبل در دنيا هستند.اندي [راديك] و من خيلي خيلي به هم نزديك هستيم.شخصا به جان [ايزنر] علاقه دارم.شما نمي توانيد سرويسش را بريك كنيد.او به طور خوكار گيم ها را مي برد.فكر كنم اتخاب سختي خواهد بود.نمي دانم اگر همه را كانديد كنيد بعد آن چه پيش خواهد آمد.به هر حال، ما مي خواهيم خوب عمل كنيم و براي كشورمان مدال كسب كنيم.اين تمام چيزيست كه مي خواهيم.”
|
|
|