نمایش پست تنها
قدیمی 01-30-2012, 02:24 PM   #581
hoomanjian
Senior Member

پستها: 153
سپاس: 14
در 138 پست 347 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: RAFAEL NADAL ANA IVANOVIC

من از شما تشكر مي كنم به خاطر نكات قابل توجهي كه بيان كردي و همه اش هم صحيح است. اما دوست عزيز در مورد بعضي از اين اشارات شما بايد بگم به هر حال ورزش حرفه اي ممكنه بعضي وقتا چيزائي رو به همراه بياره كه به مزاق ما خوش نياد. مثلا در مورد چلنج سرويس خودي . به هرحال تنيسور حرفه ايه و نمي خواد امتيازي رو كه حساسه از دست بده . بنابراين دست به اين كار مي زنه و به نظر من ممكنه كار درستي نباشه اما يقينا اشتباه هم نيست. به هر حال بازي جوانمردانه انجام ندادن صحيح نيست ولي غلط هم نيست. در مورد وقت تلف كردن در سرويس زدن. به هر صورت اين هم يك تاكتيك براي بر هم زدن تمركز حريف. راديك و موراي كه از نظر شما اصلا وقتي تلف نمي كنن در سرويس زدن تا حالا روي هم چند تا گرند اسلم بردند؟ پس نميشه صرف اينكه ما خوشمون نمياد بازيكن سريع سرويس بزنه. من كه الان اين حرفا رو ميزنم طرفدار نادالم يا بهتر بگم عاشق نادال . با نادال زندگي ميكنم. شايد باور نكني ديروز از شدت استرس معده درد داشتم. انقدر فشارم رفته بود بالا كه گوش و صورتم قرمز بود كه يكي از دوستام ديد گفت چي شده؟ ولي با تمام اين تفاسير از وقت تلف كردن نواك در سرويس ناراحت يا عصباني نيستم. باور كن تمام جذابيتش به همين چيزهاست. اگر همه چيز مثل ماشين و ساعت انجام بشه كه ديگه هيجاني وجود نداره. اگه اين بازي 3-2 نمي شد و 6 ساعت طول نمي كشيد كه جذاب نبود. از تمام بچه هاي سايت بپرس بين اين 3 گرند اسلم اخير نادال - جوكو كدومش هيجان انگيز تر بوده ؟ بدون شك بالاي 95% بازي استراليا رو انتخاب مي كنن. البته نظر شما هم در جاي خودش محترمه. ولي توصيه ميكنم اگر طرفدار هيچكدومشون نيستي بازيهاشون رو نگاه نكن .
hoomanjian آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی hoomanjian به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: