نقل قول:
نوشته اصلی توسط titishmamani
مگه دو نفر تو یه خونه نمی تونند از یک کامیپوتر یا لپ تاپ استفاده کنند ؟ مگه شما با تکنولوژی روز آشنا نیستید ؟ یعنی من یا داداشم یا آبجیم فقط می تونیم برای عضو شدن تو سایت شما یک اکانت داشته باشیم و از wifi مون استفاده نکنیم ؟ این جوری که شما میگین یعنی یکی مون بره از کافی نت پست بزاره یا تو همین خونه از اینترنت دیگه ای استفاده کنه ، مثلا بره وایمکس بگیره ، یا درخواست یه خط بده بره ADSL دیگه ای بگیره . مشکل اینجاست که شما تو زمین زورتون به ما نرسید آقای مدیر ، حالا تو این فضای مجازی از اونجایی که سایت دستتونه و همه کاره این شما دستور بدین ساکت شو ، بمیر ما مجبوریم به حرفتون گوش کنیم . ولی بهتر برین یه نگا بندازین که جرقه این کل کل ها از کجا شروع شد ؟ اون دوست فدرری نبود که اومد گفت نادال شهرستانیه یا اونی که گفت لنگو میده بالا ، یا شما ندیدین یا خودتونو زدین به ندیدن . حالا اگه میخوای ما پست نذاریم چشم ، 
|
اون دوستی که گفت "شهرستانی" پستش پاک شد .
لنگ هوا کردن هم توهین نیست .
شما هم تا دلتون میخواد پست بذارید ، ولی توهین به کسی نباید بشه.
بنده هم دلیلی نمیبینم برای کارهایی که میکنم به شما توضیح بدم . طرف صحبتم هم شما یا شخص خاصی نبود ، هر کس توهین کنه باهاش برخورد میشه . حالا اگه شما دوست دارید توهین کنید مشکلی نیس ، به کارتون ادامه بدید ، من هم کار خودمو میکنم . اسمش رو هم هر چی که دوس دارید بذارید.
در مورد دابل اکانت هم دلیل توضیح اضافه وجود نداره ، استفاده از دو اکانت و شرکت در بحث ها و متشنج کردن جو فروم چیزی نیست که بخوام در مقابلش سکوت کنم . تشخیص این که از این اکانت دوم به چه شکل استفاده شده و آیا هدف مثبت یا منفی پشت ساختنش بوده هم بر عهده ی مدیران سایته نه شما .
متاسفانه به علت کوتاهی جناب Mohammad و برخورد بیش از اندازه نرمش ، جو فروم به گونه ای شده که هر کس به خودش اجازه داده هر کاری دلش میخواد بکنه ، الان هم که تعداد یوزرها زیاد شده دیگه اون روش جواب گو نیست و وقتی نمیتونید مثل 2 تا آدم بالغ با هم توی فضای مجازی بحث و گفت گو کنید ، مجبور میشیم برخورد کنیم و متاسفانه ممکنه که تر و خشک هم با هم بسوزن .
امیدوارم کاملا موضوع روشن شده باشه . هم برای شما هم برای باقی کسایی که این جا رو با سر کوچشون اشتباه گرفتن . نادالی یا فدرری !