نقل قول:
نوشته اصلی توسط D3ADMAN
دوست عزیز من نمیدونم چند سالته ، اما وقتی اسم بارسلونا رو آووردی فهمیدم که 3 سالت هست  چون طرفداران بارسا یا کودکان هستند یا افرادی که نمیدونند فوتبال چی هست . بعد دوست عزیز همه ی طرفدارای راجر رو قاطی نکن ، من اون اول هم طرفدار راجر نبودم ، به عنوان یک اسطوره دوستش دارم ، نوع گفتار ، حرف زدن ، معلومه که تو سن بدی هستی و احساس بزرگی میکنی ، حیف که نمیشه پیام هایی که برای فرستادی رو این جا به دوستان نشون بدم وگرنه خود دوستان قضاوت میکردند .
|
شدیدا بوی سوختگی میاد بوش همه جا رو گرفت.............. .معلومه کی بچه است طرفدار جدید نواک.استعفای غم انگیزتون از طرفداری فدرر روتسلیت وتبریک بابت ورود به طرفداران نواک.امیدوارم ااااااامیدوارم در سراسر مراحل زندگی موفق باشید
((گل آفتابگردان))

.
کم آوردی شیپور بزن عزیز جان ((طرفدار جدید نواک))
میخوای تاریخچه باشگاه بارسلون رو برات توضیح بدم عزیز جااااان.آخه چه ربطی داره عزیزجان هرکی طرفدار بارسلون بود بچه است مخت چیز که نداره عزیز جان هاااااااا!!!!!!!!!
در ضمن همچین میگه پیامهاتو که فک میکنی چی گفتم.همون حرفای چند پست پیش که نباید به بازیکنی فحش بدی چونکه طرفداراش پشتشن و نمیذارن کسی بهش چیزی بگه وگرنه که اون آدم رو از حرفی که زد پشیمون میکنیم همون قضیه **احمق **دیگه گرفتین دوستان!!!