نمایش پست تنها
قدیمی 01-27-2012, 12:09 PM   #384
D3ADMAN
Senior Member

آواتار D3ADMAN

پستها: 578
سپاس: 1,862
در 505 پست 1,987 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: مردها :جکوویچ - ماری - مونفیلس - نیشیکوری - دلپو - سونگا (متنفر از فدرر) زن ها : لی نا - هانتوکووا - شاراپووا - سرنا - بوشارد

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Nima88 نمایش پست ها
نه اینکه اخه شما تپ و تپ نواک بردید. استرلیا و دبی و ایندین ولز و امرکا پارسال به همین زودی فراموش کردید.
در ضمن ما قبل از 2011 هر گز تو گرند اسلما به نواک نباخته بودیم ولی شما تو استرلیا 2008 و یواس اپن 2010 بهش باختید.
من خودمم خیلی از نواک خوشم می یاد و استرلیا 2008 و بردش مقابل راجر یکی از بهترین خاطرات تنیسیم هست اما اگه الان جای نادال فدرر در فینال بود و با اینکه دوست داشتم نواک بیاد فینال ببره راجرو و قهرمان شه اما حداقل اگه تنیسور مورد علاقم به رقیب دیرنش تو نیمه نهایی باخته بوده سکوت اختیار میکردم نمی یومدم تو تایپک اینقدر کری بخونم دست به دامن نواک شم.
همه چرا به من میگن طرفدار راجر فدرر ؟؟؟؟؟ دوست عزیز من طرفدار نوواک هستم ، اما فدرر یک اسطوره است ، من هم خیلی دوستش دارم و خیلی هم بازیش رو قبول دارم ، به خاطر همین فدرر در ابتدای تنیسورهای مورد علاقه ام قرار دارد ، تنها کسی که تونست روی پیت سمپراس رو کم کنه ، راجر بود و به خاطر همین خیلی دوستش دارم و مطمئنم هیچکس نمیتونه افتخارات راجر رو بدست بیاره . منتظر 2روز دیگه باشید که قراره باز ببازید
D3ADMAN آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
کاربر زیر از شما D3ADMAN به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است: