01-25-2012, 12:02 PM
|
|
Rafa's Fan
سپاس: 14,619
در 961 پست 7,461 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafa Nadal ====================== Tomas Berdych | Davood Ferrer | Tommy Haas | Richard Gasquet | Mardy Fish | G.Dmitrov | Awesome Serena | Sloane Stephens | Bethanie Mattek-Sands | Flavia Penneta | Kerber | Kvitova
|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط BABAK
ببین دوست عزیز , من نظرم رو در قبال رفتار "یک بازیکن" در زمین ارسال کردم , شما در جواب پست من فرمودید که بهم فشار آمده و در ادامه , در این پست توهین کردن رو ادامه دادید و بحث رو "شخصی" کردید در صورتی که من کوچکترین بی احترامی به شخص شما نکردم.اگر مشکلی با بنده دارید که بگید من تکلیفم رو بدونم وگرنه من به شما توصیه میکنم به جای بی حرمتی به کاربران , صرفا نظر مخالف رو اعلام کنید و از توهین به کاربران پرهیز کنید . اگر این روند ادامه پیدا کنه , مطابق انتظار دیگه گذشت نمیکنم. 
|
پس انتظار دارید که وقتی به رافا توهین میشه، ما بگیم" عیبی نداره به رافا گفت دیگه"
رافا اینجا کلی طرفدار داره، توهین یا تمسخر رافا مستقیما به هواداراش نیز برمیگرده
من شخصا از تمسخر رافا به هر نحوی ناراحت میشم، اصلا فکر نمیکردم بیاید بگید که چرا رافا خوشحالی میکنه، واقعا ایراد داره که رافا خوشحالی کنه!؟
"لنگو بالا میندازه" و غیره، من مطمئنم که این جور ادبیات بدون غرض نیست
یا رافا رو در سطح میمون قرار میدید و به صورت واضحی دلقک خطابش میکنید
شما مدیرید،چنین پست هایی از یک مدیر به کاربران دیگر هم جرات هر گونه حرف زدن رو میده
من حدود 3 سالی است که تو این فروم عضوم، ممکنه به بازی راجر ایراد گرفته باشم، ولی هرگز توهین شخصیتی نکردم بهش
بله واقفم که شما صاحب فروم هستید و هرکاری از دستتون برمیاد
حالا میخواید منو اخراج کنید؟! بفرمایید خوشحال میشویم
من دیگه حرفی ندارم
|
|
|