موضوع
:
بحث و تبادل نظر پیرامون Australian Open
نمایش پست تنها
01-24-2012, 09:41 PM
#
4
Rafa
Rafa's Fan
پستها: 937
سپاس: 14,619
در 961 پست 7,461 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafa Nadal ====================== Tomas Berdych | Davood Ferrer | Tommy Haas | Richard Gasquet | Mardy Fish | G.Dmitrov | Awesome Serena | Sloane Stephens | Bethanie Mattek-Sands | Flavia Penneta | Kerber | Kvitova
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Fakhruddin
رافا عجب پسینگ شاتهایی میزنه
واجب شد یه کلیپ گلچینی از پسینگ شاتهاش همراه با یه موزیک ترنس تهیه کنم
آمار Net Approaches رافا تو این تورنمت عالی بوده.برای امروز 17 از 22 میانگین 77 درصد رو داشت.
ریترن های رافا واقعا روندش رو نمیشه پیش بینی کرد.اکثر اوقات از سمت AD بهتر از DU ریترن میکنه اما امروز برعکس شده بود حتی چن تا ریترن وینر هم از سمت راست داشت. خیلی فرصت برک پوینت رو از سمت چپ از دست داد.(استفاده از برک در کل بازی 5 از 13 = 38 درصد)
یه خسته نباشید هم به بردیچ که واقعا امروز تو رالی ها خوب و جنگنده بازی میکرد
داورای خط چرا اینقد افتضاح بودن
یه جا اگه اشتباه نکنم تو ست چهارم گزارش گر بازی گفت تا الان 27 بار چلنج شده
.امیدوارم رافا تا سمی پنجشنبه بتونه ریکاوری کنه و یه بازی عالی روبروی راج انجام بده.
COME ON RAFA
درود
حالا پسینگ شات ها رو بیخیال(آخر سر می پردازم بهش)
ریترن وینر ها رو داشتی، من همیشه آرزو به دل بودم که رافا هم بعضا سرویسای حریفاشو با وینر جواب بده
حریفاش که این کارو جلوش میکنن آدم shattered میشه
نمیدونم یهو چی به سر رافا زد که اومد اونجوری اگرسیو شروع به ریترن کرد
تو یه گیم بک تو بک سه تا ریترن وینر زد که واقعا از رافا جالب بود و کاملا هم فلت میزد که کلا تایمو از توماس میگرفت
پسر تو که به این خوبی میتونی ریترن وینر کنی ، چرا تو دستور کار قرار نمیدی،
امیدوارم جلو راجر هم، همینطور با intensity ریترن کنه که خیلی میتونه کمکش کنه
و اما امروز هم حداقل سه تا از shots of tournament که نه shots of history رو از هنرمند خالق صحنه های بکر دیدیم
واقعا این ضربات تو تاریخ بی نظیرن،
پسینگ شات از 5 متر پشت بیس لاین در حالی توپ به صورت بی رحمانه با ساید اسپین و کاملا هارد و فلت به سمتت میاد==> this shot makes the mind boggle
یه جا یه تصویر قائم از position رافا رو نشون داد، اون گزارشگره که لهجه اش نچسبه (day دای eight آیت tie break تای برایک و ...) گفت که کلمه ی ملبورن حدود 4 متر پشت بیس لاینه و رافا یک متر هم عقب تر وایساده، هر چند که هیچکدوممون و خود رافا چنین پوزیشنایی رو دوست نداریم
ولی جز رافا کسی نیست که تو هارد کورت در چنین فاصله ای بایسته و باز کنترل رالی رو در دست بگیره، هرچند بعضا ریترن هاش از اون فاصله deep but with high elevation میشد و به توماس اجازه میداد که فیوریت فرهند خودش رو بزنه ولی خیلی پوینت ها هم بود که رافا از این موقعیت بعید بدست میاورد
هرچند سرویس ها از pace به دورند، ولی خیلی خوب بود که In میشدن
در کل من بیشتر از پسینگ شات که یه نمایش کاملا عادی از رافائه، از ریترن هایی که ست چهارم میکرد خوشم اومد
به بردی(چ،ش،خ،ک) هم باید خسته نباشید گفت که بازی خیلی خوبی کرد، فرهنداش خیلی قشنگن
من بردی(چ،ش،خ،ک) رو به خیلیا ترجیح میدم، بازیکن با اخلاقیه یا اینطور بنظر میاد یا اخیرا اینطور شده، مثل خودمم کم حرفه
فقط از دوستان کسی میدونه چرا بازی با آلماگرو تماشاگرا هوش کردن، آلماگرو هم نمیدونم فحشش داد یا گفت وایسا پشت استادیوم باهات کار دارم
یا همچین چیزی...
راستی جریان راکت رافا چیه؟چیکارش کرده؟ خودش که راضی بنظر میاد، امیدوارم برا بقیه ی فصل هم راکت خوبی باشه
13 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Rafa به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
!PARADOX
,
Behr@d
,
Fakhruddin
,
Hatam
,
Maani
,
MaTAdoR