نمایش پست تنها
قدیمی 01-23-2012, 05:40 PM   #3
Pouya
RogeLleyton's Lover

آواتار Pouya

پستها: 2,046
سپاس: 22,965
در 2,038 پست 18,994 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Sampras-Hewitt-Federer-Lavor-Navratilova-Borg-Edberg-Henin-Rafter-Murray-Goffin-Dolgopolov-Isner-Ferrer-Janowicz-Dimitrov/Sharapova// Gasquet-Fognini-Paire-Youzhny-Llodra-Fish-del Potro-Davydenko-Kokkinakis-Saville-Sock-Harrison-Nishikori////Bryans

درود به شرفت لیتون که با اون وضعت تو این سطح 1 ست ازین اعجوبه گرفتی. امیدوارم هرچی فصل جلو بره بهتر بشی و به آمادگی قبل نزدیک بشی. نمی خوام نقدت کنم و بگم خیلی وقتا ضرباتت کمجون بود و درصد سرو 1 ت پایین بود و ... . با توجه به اینکه از شرایط سختی برگشتی، خیلی خوب نتیجه گرفتی و مثل همیشه عالی جنگیدی که از همه چی مهم تره.
مرسی نوله که بیگلمون نکردی بیگل می کردی به نیشی می گفتم بیاد سراغت! جدا از شوخی ، نواک پیشرفت عجیبی در این 1 ساله داشته و الان واقعا بازیکن کاملی هست. در هیچ یک از ارکان اصلی بازیش اعم از سرو و ریترن و فورهند و بکهند و حرکت در زمین ضعف خاصی دیده نمیشه. بدون داشتن سرو عالی تقریبا غیر ممکن هست شکست دادنش و با سرو عالی هم خیلی سخته ، مخصوصا در گرنداسلم که بازی ها 3 از 5 است. پارسال هم فقط راجر با اون بازی فوق العاده تونست در گرند شکستش بده... همونطور که قبل تورنمنت گفتم به نظرم شانس اول قهرمانی هست ، البته شدیدا امیدوارم به اسطوره
یاد گرفتی موقشنگ؟ یعنی از یه پیرمرد نصف و نیمه نمیتونی بهتر نتیجه بگیری؟
-------------------------------------------------------------------
خشایار پیداش نیس یه چند کلمه جاش صحبت صحبت کنیم :
دمت گرم ماریا
خوب حال این بچه پررو رو گرفتی ، 1 ست گرفت فکر کرد خبریه
چه ریترنایی میکرد ماریا ، ریترن نبود که موشک بود
حال کردم ویلیامز باخت
خواهرشم تو ورزشگاه بود ضایع شد
----------------------------------------------------------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sahand نمایش پست ها
لیتون واقعا عالی بود.آورینجا داره یه تبریک به پویا بگم

ممنون سهند جان. اواتارت چه قشنگه!
تلاشش آره ، عالی بود. بازیشم ایشالا بهتر و باثبات تر میشه بعدا. از ابراز احساسات ممد و بقیه دوستان در چت باکس هم تشکر می کنم.
Pouya آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
25 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Pouya به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: