نمایش پست تنها
قدیمی 01-20-2012, 07:39 PM   #5
Pouya
RogeLleyton's Lover

آواتار Pouya

پستها: 2,046
سپاس: 22,965
در 2,038 پست 18,994 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Sampras-Hewitt-Federer-Lavor-Navratilova-Borg-Edberg-Henin-Rafter-Murray-Goffin-Dolgopolov-Isner-Ferrer-Janowicz-Dimitrov/Sharapova// Gasquet-Fognini-Paire-Youzhny-Llodra-Fish-del Potro-Davydenko-Kokkinakis-Saville-Sock-Harrison-Nishikori////Bryans

خب یواش یواش داریم به مراحل حساس نزدیک میشیم. یه نگاهی داشته باشیم به جدول و عملکرد بازیکنام :

کوارتر 1 :

در قسمت بالا فردا نواک با ماهو بازی می کنه. نواک خیلی آماده س به نظرم و احتمالا این بازی رم 3-0 میبره ولی نه با اقتدار بازی های قبل. کماکان شانس اول قهرمانی هست... در دور بعد با برنده بازی هیوئیت - میلوش بازی خواهد کرد که به احتمال زیاد میلوش خواهد بود. لایتون تا همین جا هم خیلی خوب نتیجه گرفته و اگر این مصدومیت های لعنتی بزاره تا ویمبلدون میتونه به لایتون 2009 نزدیک شه ، بیشتر فعلا بعیده. هنوز ریترن و والی و لاب و اسمش و ... نقاط قوتش هست که البته مسلما نسبت به دوران اوجش افت داشتن... سرو اولش بهتر از پارساله ولی درصدش هنوز پایینه. سرو و فورهند هم مهم ترین نقاط ضعف هست که خیلی افت کرده. بیشترین چیزی که هیوئیت الان احتیاج داره تعداد زیادی بازی هست و امیدوارم در تورنمنت های مهم - اگر شد - در دوبل هم حاضر بشه که الان خیلی مفیده. هنوز بسیار جنگنده س ولی به وضوح درست نمیتونه تو زمین راه بره و این باعث میشه عملکردش خیلی کاهش پیدا کنه. میلوش هم امسال ر خوب شروع کرده و تقابل احتمالیش با نواک مخصوصا در سرویس گیم های میلوش بسیار جالب خواهد بود.

در پایین هم گسکه با تیپسی بازی می کنه و فرر با چلا. هر دو بازی ، بازی های نزدیکی خواهد بود و تقریبا هر 4 بازیکن آماده هستن. فرر در دور قبل به مشکل خورد و اصلا کار راحتی نداره فردا. گسکه هم امسال پتانسیل رسیدن به تاپ 10 و حتی 8 ر داره و اگه میخواد برسه حتما باید در چنین بازی هایی پیروز بشه. امیدوارم فرر یا گسکه از این قسمت صعود کنن.

کوارتر 2 :

در این قسمت در 3 بازی اگه اتفاق خاصی رخ نده تکلیف مشخص هست و ماری مقابل لودرا ، مونفیس مقابل کوکوشکین و سونگا مقابل ژیل کار سختی نخواهند داشت. لودرا تا همین جا هم خیلی خوب کار کرده و انتظارات ر برآورده کرده. در آخرین بازی هم نیشیکوری که داشت در دور قبل حذف میشد با بنتو بازی داره که امیدوارم پیروز شه . بازیش با سونگا بسیار جالب خواهد بود. حس می کنم در این قسمت اتفاقات جالبی خواهد افتاد...

بازی های امروز :

کوارتر 3 :

در قسمت بالا دلپو و کولی بدون تحمل سختی پیروز شدن و پس فردا باهم بازی می کنن. دلپو خیلی آماده نیست (معتقدم حالا حالا ها گرند نخواهد برد...) ولی شانسش بیشتر از کولی هست. در قسمت پایین هم اسطوره با سرو و ریترن عالی و هوش بالاش در لحظات مهم تونست غول کروات ر حذف کنه و احتمالا در بازی با تامیک هم به مشکل خاصی نخواهد خورد... راجر شانس اول صعود ازین قسمت هست و امیدوارم بدون از دست دادن ست به نیمه نهایی برسه.

کوارتر 4 :

در این قسمت اسپانیایی ها حضور دارن. نادال با برد احتمالیش مقابل لوپز به مصاف برنده بازی بردیچ-الماگرو میره که من احتمال میدم بردیچ باشه که اگر اینگونه بشه شاهد بازی جالبی خواهیم بود. پس از 7 سال شاهد بازی فدرر - نادال در نیمه نهایی گرند خواهیم بود؟

------------------------------------------------------------------------------------------

اما بازی جالب امروز : تامیک - دولگوپولوف :

اره کش های گرامی یکی از مزخرف ترین بازی های تاریخ راد لیور آرنا ر رقم زدن!

از یه طرف دولگو تهاجمی و با ارور های بسیار بالا که دیگه از آنفورسد گذشت و یه اسم دیگه مثل silly error باید بزارن براش ازون طرف هم بازی تا حدی حال به هم زن تامیک که در اکثر اوقات دفاع می کرد و فقط به فکر رد کردن توپ بود! به نظرم دولگو مستحق تر بود ، البته با توجه به دور بعد خیلی فرق نمی کرد کی صعود کنه...

2 نکته :

- خیلی بیشرفی برنارد! به شعور بالای دولگو بخشیدمت ، تکرار شه ، پرتت می کنم بیرون!
- دولگو ، قیافه ت که غلط انداز هس ، النگو ملنگو هم که دستت بود ، یه دفعه دامن می پوشیدی میومدی! پارسال یادم نیس کدوم بازیت بود ، مهمون داشتیم ، یکی ازین بچه کوچولو ها اومد گفت میشه منم ببینم ؟ گفتم آره ، چرا نشه. بعد چند دقیقه گفتم خوشت اومد؟ گفت آره عمو ! این دختره خیلی باحاله! ازون مرده بهتره!

Pouya آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
34 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Pouya به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: