موضوع
:
بحث و تبادل نظر پیرامون Australian Open
نمایش پست تنها
01-18-2012, 04:28 PM
#
87
Pouya
RogeLleyton's Lover
پستها: 2,046
سپاس: 22,965
در 2,038 پست 18,994 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Sampras-Hewitt-Federer-Lavor-Navratilova-Borg-Edberg-Henin-Rafter-Murray-Goffin-Dolgopolov-Isner-Ferrer-Janowicz-Dimitrov/Sharapova// Gasquet-Fognini-Paire-Youzhny-Llodra-Fish-del Potro-Davydenko-Kokkinakis-Saville-Sock-Harrison-Nishikori////Bryans
خب امروز در کل به خیر گذشت...
دولگو که معلوم نیس چشه کلا ، بالا پایین زیاد داره
دو تا 5 ستی در رفت... دور سوم با تامیک بازی داره
تامیک هم با اینکه خیلی جالب بازی نمی کنه ولی خوب به بازی برمیگرده ،کاری که مخصوصا در این دوره جدید خیلی کم پیش میاد و معمولا باخت در ست 1 مساوی با حذف شدنه. من شانس تامیک ر بیشتر می بینم ، البته برای راجر بهتره که با دولگو بازی کنه. در کل امیدوارم بازی خوبی بشه ، 5 ستی هم بشه چه بهتر.
بازی دیگه ای که در رفتیم بازی ایزنر - نلبی بود. با اینکه معتقدم هر کی که میبره حقش بوده ، ولی احساسم میگه که حق نلبندیان باخت نبود. امیدوارم امسال ر بدون مصدومیت بازی کنه و فرم خوبش ر بدست بیاره ، که اگه اینجوری بشه سال بعدی برای بازیکنان بزرگ هم - کما اینکه سنش زیاده - خطرساز خواهد شد.
امسال کلا 5 ستی خوب بردیم ، تنها کسی که باخت و رفت رو اعصاب گریگور بود ، آخه آدم تو ست 5 بیگل میشه بچه؟ حتی اگه مصدوم هم باشه! (هرچند من اعتقادی به این بهانه ها ندارم.) تنیس فقط استایل نیس!
خواستم بیشتر پنبه تو بزنم ، شانس آوردی بقیه خوب کار کردن!
در مورد فردا هم بازی خاص و مهمی نیس برای من. به جز لیتون که میبازه بقیه باید ببرن!
-----------------------------------------------------------------------------------------
بعد بازی نلبی یاد منوچهر افتادم!
چند وقته نیستش....
27 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Pouya به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
A!i
,
Ahoura
,
Alen
,
Ali_RF
,
AndreS