01-18-2012, 10:46 AM
|
|
Roger's Fan
سپاس: 20,047
در 1,047 پست 14,527 بار سپاسگزاری شده
|
رييس جديد، ATP به شكايت بازيكنان گوش مي دهد.
برد دروت روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران حاضر شد
برد دروت، رييس جديد هيئت مديره اتحاديه تنيس بازان حرفه اي مرد(ATP)، روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران حاضر شد تا درباره مشكلات اخير بازيكنان صحبت كند.او اعلام كرد كه اتحاديه به شكايت بازيكنان توجه مي كند و هنوز هم بهترين يار آن ها براي حل مشكلات است.دروت گفت كه پس از صحبت هاي بازيكنان براي تشكيل اعتصاب، رسانه ها اين موضوع را پرشور نشان داده اند، اگرچه مشكلاتي هم وجود داشته است.
دروت:”ناراحتي هايي درباره مسائل وجود دارد.هيچ چيز در دنيا كامل نيست و در دنياي تنيس هم همينگونه است.همانطور كه گفتم، به نظرم تنيس در نقطه خوبي قرار دارد.اين بدان معنا نيست كه هرگز هيچ مشكلي وجود نخواهد داشت.مشكلات را من بايد بشنوم.چند شب پيش صحبت هاي بازيكنان را درباره مشكلاتشان واضح و كامل شنيدم.آن ها بدون شك قسمي خيلي خيلي مهمي از تشكيلات هستند و من به عنوان يك بازيكن سابق، اميدوارم كه به اندازه ديگران آن ها را درك كنم.هدف من بازتاب دادن صحبت هاي آن ها در هرجايي كه نياز به اين كار وجود دارد است.”
مشكلات اصلي بازيكنان طولاني بودن فصل مسابقات و كم بودن جايزه مالي در تورنومنتت هاي گرنداسلم است.بعضي از بازيكنان مانند آلكس بوگومولوف، اعلام كرده اند كه براي حل اين موضوع دست به اعتصاب خواهند زد و متحد شدن آن ها اجتناب ناپذير است.
دروت كه در دوران بازي 12 ساله خود دو عنوان قهرماني به دست آورد، گفت كه هرچند ATP نماينده تورنومنت هاست، ولي بهترين مكان براي دفاع از بازيكنان هم هست:”بازيكنان درواقع صاحب نيمي از اتحاديه هستند.اتحاديه هاي ورزشي زيادي را در دنيا نمي بينيد كه اينگونه باشند.يك بار ديگر، هيچ سازماني، هيچ ساختاري در هيچ شركتي را نمي بينيد كه كاملا بي نقص باشد.نمي گويم مشكلي نيست، ولي باور دارم كه اگر به 20 سال گذشته و قبل آن توجه كنيد مي بينيد كه شرايط خيلي خوب بوده است.”
دروت درباره احتمال اعتصاب بازيكنان به صورت مشخص صحبت نكرد.
رييس پيشين شوراي بازيكنان، ايوان ليوبيچيچ هم گفت كه به نظرش اعتصاب هيچ وقت به عنوان يك گزينه جدي بررسي نشده:”از نظر من، اين كاملا بي معنيست.بازيكنان هيجان زده مي شوند ولي خوشبختانه آدم هاي خونسردي بودند كه جلوي اين كار را بگيرند.به نظرم عدم شركت بازيكنان در هيچ يك از مسابقات در هر تورنومنتي هيچ وقت جدي نبود.اين راه حل مشكلات نيست.من خودم يك جنگ را ديده ام.ترجيح مي دهم صحبت كنم تا بجنگم.هميشه فكر مي كنم كه اين بهترين راه است.”
|
|
|