نمایش پست تنها
قدیمی 01-17-2012, 03:25 PM   #6
PowerVu
Xpelled Mentor

آواتار PowerVu

پستها: 10,227
سپاس: 35,479
در 11,020 پست 99,859 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Bryan Bros. ✔Sanaz Marand, Hingis, Evert, Black, Huber, Safina, Minella, Robson, Tsurenko, Bencic, Halep, Muguruza, Wozniacki, Siniakova, Diatchenko, Townsend, Gajdosova, Siegemund Pavlyuchenkova, Jovanovski, Gasparyan, Azarenka, Sharapova, Kirilenko, Rodionova, Lisicki, Shvedova, Goerges, Bacsinszky, Keys, Petkovic, Voegele, Rogers, Myskina, Svitolina, Makarova, Stosur, Mertens, Brengle, Strycova, Beck, Mattek, Falconi, Davis, Riske, Bertens, Dellacqua, Broady, Erakovic, J. Rae ✔Bahrami, N

رافائل نادال: بهتر است با راجر فدرر خصوصاً صحبت کنم

رافائل نادال تنیس باز مطرح اسپانیایی پیش از شروع رقابت های تنیس آزاد استرالیا با بیان این كه فدرر برای حفظ حسن شهرت خود كمتر در مورد تنیس به اظهار نظرهای منفی می پردازد و در مقابل مشكلات سكوت می كند، از وی انتقاد كرده بود.

وی گفته بود: فدرر ترجیح می دهد كه چیزی نگوید تا دیگران با انتقادهایشان وجهه خود را خدشه دار كنند.

اما اكنون مرد شماره دو تنیس جهان كه به همراه فدرر به دور دوم مسابقات استرالیا راه یافته است، در مورد دارنده 16 عنوان قهرمانی در مسابقات گرند اسلم تصدیق كرد: اشتباه كردم كه به صورت علنی از او انتقاد كردم. باید با خودش خصوصی صحبت می كردم. ما همیشه رابطه فوق العاده ای با هم داشته ایم و همچنان داریم.

وی افزود: البته نظرهای مختلفی در مورد برگزاری تورنمنت‌ها داریم. فقط همین. احساس تأسف می كنم چون باید به خودش می گفتم.

از سوی دیگر فدرر نیز موافقت خود با اكثریت تنیس بازان را اعلام كرد و گفت: من كاملاً از آنها حمایت می كنم. فقط نوع بیانم متفاوت است. من قبل از هر تصمیمی اول به بازیكنان و آنهایی كه در رده های پایین تر قرار دارند، فكر می كنم. امیدوارم این را بفهمند.

فدرر در مورد احتمال اعتصاب بازیكنان هم اظهار داشت: فكر نمی كنم این كار به نفع تنیس باشد. باید تا جایی كه می شود از چنین اتفاقاتی اجتناب كنیم. گرچه از دیگر بازیكنان حمایت می كنم؛ اما به نظرم باید تمامی جوانب تصمیماتی را كه می گیریم، بسنجیم.

PowerVu آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
31 کاربر زیر از شما کاربر گرامی PowerVu به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: