01-17-2012, 09:38 AM
|
|
Roger's Fan
سپاس: 20,047
در 1,047 پست 14,527 بار سپاسگزاری شده
|
فدرر:من اول به بازيكنان با رنك پايين تر فكر مي كنم.
راجر فدرر مي گويد هرچند رافائل نادال درباره حمايت نكردن او از اكثريت بازيكنان تور مردان براي كسب خواسته هايشان اظهار نظر تندي كرده است، نسبت به او هيچ حس بدي ندارد.نيكولاي داويدنكو هم از صحبت هاي نادال حمايت كرد.فدرر گفت كه او از بازيكنان حمايت مي كند ولي به صورت ديگري اين كار را انجام مي دهد.
فدرر:”من كاملا حرف بازيكنان را مي فهمم و از آن ها حمايت مي كنم.ولي من راه ديگري برايش دارم.من اين موضوع را با شما خبرنگاران در مصاحبه ها به اشتراك نمي گذارم چون متاسفانه داستان هاي منفي از آن ساخته مي شود.به نظرم در چند سال گذشته ما خيلي خوب كار كرده ايم مخصوصا از زماني كه من و رافا به شوراي بازيكنان ملحق شديم و همچنين نواك در گذشته.و وقتي آدام [هلفنت] رييس ATP بود، به نظرم ما رابطه آرام و ساكتي درباره مسائل داشتيم.پس به همين خاطر من درباره اين موضوعات با شما صحبت نمي كنم.اين بدان معني نيست كه از بازيكنان حمايت نمي كنم.من اول به بازيكنان فكر مي كنم.معمولا وقتي تصميم مي گيرم، اول به بازيكنان با رنك پايين تر فكر مي كنم.اميدورام آن ها اين موضوع را درك كنند.در غير اين صورت من در شوراي بازيكنان شركت نمي كردم و فقط به نفع بازيكنان برتر صحبت كنم.آنگونه من براي مدت زيادي آنجا بودم تا بگويم، ‘خب، ما براي بازيكنان برتر خواسته هايي داريم.’من هميشه خوشحال مي شوم كه بازيكنان پايين تر در رنكينگ عملكرد بهتري داشته باشند.”
فدرر اضافه كرد كه نادال بعد از صحبت هاي روز يكشنبه در كنفرانس مطبوعاتي، با او ديدار كرده:”همه چيز بين ما خوب است.من هيچ حس بدي نسبت به او ندارم.به نظرم چند ماه گذشته از نظر سياست هاي ATP سخت بوده، سعي در پيدا كردن رييس هيئت مديره.همين ممكن است گاهي اوقات نااميد كننده شود.او بارها گفته كه درباره اين فرايند كمي خسته و نااميد مي شود و من با او در اين باره صحبت كردم.اين عاديست ولي براي من، واضحست كه هيچ چيز در رابطه ما تغيير نكرده.من در اين باره كاملا مطمئن و خونسرد هستم.”
بازيكن سويسي در راه انجام تغييرات از استفاده كردن كلمه “اعتصاب” استقبال نمي كند.بازيكنان براي كوتاه كردن تقويم سالانه راه هايي را پيشنهاد داده اند، مانند كم كردن روزهاي بازي در دو تورنومنت ايندين ولز و ميامي و جايزه مالي بيشتري در گرنداسلم ها درخواست كرده اند.
او گفت:”اين واژه خطرناكيست.براي همين است كه من هميشه مي گويم ’بيايد هرچقدر كه مي توانيم از آن اجتناب كنيم.’ به نظرم اين براي همه ما بهتر است: (رسانه ها)، تماشاگران، تورنومنت ها، بازيكنان.اين واقعا براي هيچ كس خوب نيست.ما اين اتفاق را در ديگر ورزش ها در آمريكا ديديم.به همين خاطر من هميشه درباره اين موضوع مراقب هستم.اگر اين كار اجتناب ناپذير باشد، من هم از ديگر بازيكنان حمايت خواهم كرد.من فقط فكر مي كنم كه بايد تمام جنبه هاي اين موضوع و نحوه انجام آن را بررسي كنيم.اگر بخواهيم اين كار را انجام دهيم، مي توانيم عمليش كنيم به جاي اينكه به صورت همگاني آن را اعلام كنيم.من فكر مي كنم اين راهي نيست كه نتيجه بدهد.”
|
|
|