01-15-2012, 11:39 AM
|
|
Roger's Fan
سپاس: 20,047
در 1,047 پست 14,527 بار سپاسگزاری شده
|
نادال از فدرر به خاطر نظرش درباره تور مردان انتقاد كرد
نادال از فدرر به خاطر نظرش درباره تور مردان انتقاد كرد.
رافائل نادال در مصاحبه روز يكشنبه در ملبورن
رافائل نادال از راجر فدرر به خاطر اينكه درباره شرايط تور تنيس مردان نظرات منفيش را ارائه نمي دهد و اجازه مي دهد ديگر بازيكنان خود را در اين راه فدا كنند انتقاد كرد.اين دو هميشه با احترام باهم رفتار مي كردند ولي بحث جاري درباره طولاني بودن تقويم سالانه تنيس نظر مختلف اين دو را به همراه داشته.بعد از مصاحبه پيش از تورنومنت خود در روز يكشنبه، رافائل نادال گفت كه قصد ندارد به عنوان جلودار شكايت بازيكنان باشد چون عواقب بدي برايش در گذشته داشته است و پس از آن در مصاحبه خود به زبان اسپانيايي از فدرر انتقاد كرد.در جواب به اينكه فدرر از انتقاد بازيكنان از مشكلات تور خوشش نمي آيد و آن را باعث خراب شدن وجهه تنيس مي داند، نادال گفت:”من كاملا مخالفم.براي او اينكه صحبت نكند خوب است.همه چيز مثبت است.’براي من همه چيز خوب و مناسب است و من شخص محترمي هستم’ و بقيه مي توانند خود را فدا كنند.هركس حق دارد كه نظر خودش را داشته باشد.”
نادال و اندي ماري از بازيكناني هستند كه در ماه هاي اخير به شدت از طولاني بودن فصل تنيس و مخصوصا زمان بندي مسابقات جام ديويس انتقاد كرده اند.بعضي بازيكنان نيز تهديد به اعتصاب كرده اند و صحبت هاي نادال درباره جلسه روز شنبه بازيكنان در ملبورن هم اين موضوع را تاييد مي كرد.او گفت كه شايد بازيكنان مجبور شوند دست به يك اقدام محكم بزنند اگر پيشرفتي در نحوه زمان بندي انجام نگيرد.
نادال ادامه داد:”او بازي را دوست دارد.من هم بازي را دوست دارم.تنيس از خيلي از ديگر ورزش ها برتر است ولي اين بدان معني نيست كه نمي تواند بهتر شود.به اين معني نيست كه بعضي چيزها در تور نمي توانند عوض شوند.تور در كل خوب است ولي بعضي قسمت هايش مشكل دارند.اين همه چيزيست كه ما مي گوييم و اغلب بازيكنان همين نظر را دارند.او نظر متفاوتي دارد...اگر نظر اكثريت يك چيز است و اقليت چيز ديگري فكر مي كنند، شايد آن ها هستند كه اشتباه مي كنند.”
ویرایش توسط Nima93 : 01-28-2012 در ساعت 11:22 AM
|
|
|