نمایش پست تنها
قدیمی 12-31-2011, 08:17 PM   #210
Nima93
Roger's Fan

آواتار Nima93

پستها: 1,051
سپاس: 20,047
در 1,047 پست 14,527 بار سپاسگزاری شده

ايوان لندل،مربي جديد ماري.

ايوان لندل،شماره 1 پيشين تنيس مردان و دارنده 8 عنوان گرنداسلم

اندي ماري بريتانيايي،ايوان لندل،قهرمان 8 دوره مسابقات گرنداسلم را به عنوان مربي جديد خود انتخاب كرد.نفر چهارم تنيس مردان جهان،كارش را با اين مربي اهل جمهوري چك در راه كسب اولين عنوان گرنداسلم خود در مسابقات آزاد استراليا شروع مي كند.
ماري:”براي من مهم بود كه شخص جديدي را به تيمم اضافه كنم كه ديد تازه و با نشاطي داشته باشد.تاثير ايوان در بازي غيرقابل پرسش است و تجربه و دانش كم نظيري دارد،مخصوصا در مسابقات گرنداسلم.من به آينده كاري با او و پيشرفت اميدوارم.”
ماري 24 ساله تمام سال گذشته را در بين 4 نفر برتر رنكينگ گذراند ولي نتوانست اولين قهرماني خود در گرنداسلم را به دست آورد.
لندل:”من ازينكه اين فرصت را پيدا كرده ام تا با اندي كار كنم خيلي هيجان زده هستم.او يك استعداد يگانه است و به كمك كردن او در كسب اهدافش مي انديشم.”
سال گذشته،ماري به فينال مسابقات آزاد استراليا و نيمه نهايي سه گرنداسلم ديگر رسيد.او در فينال آزاد استراليا 2010 و آزاد آمريكا 2008 هم ناكام مانده بود.
سايمون فولِر(Simon Fuller)،مدير برنامه هاي ماري و تهيه كننده برنامه تلويزيوني “American Idol”گفت كه اميدوارست”پيوستن قهرماني مانند ايوان لندل به تيم ماري به كسب اهداف او كمك كند.”
Nima93 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
16 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima93 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: