نمایش پست تنها
قدیمی 12-29-2011, 12:50 AM   #208
Nima93
Roger's Fan

آواتار Nima93

پستها: 1,051
سپاس: 20,047
در 1,047 پست 14,527 بار سپاسگزاری شده

سانچز ويكاريو،كاپيتان جديد فد كاپ اسپانيا

آرانتزا سانچز ويكاريو

آرانتزا سانچز ويكاريو(Arantxa Sanchez-Vicario)،به عنوان كاپيتان تيم تنيس زنان اسپانيا انتخاب شد.قرارداد او براي 2 سال است و اولين ديدار رسمي براي او در دور اول گروه جهاني و در مقابل روسيه خواهد بود.
سانچز ويكاريو در دوران بازي خود در مسابقات آزاد آمريكا و رولندگاروس قهرمان شد و اسپانيا را در هر 5 قهرماني فد كاپ در دهه 90 ميلادي همراهي كرد.
سانچز 40 ساله در طول 16 سال بازي در فد كاپ،ركوردهاي بيشترين تعداد پيروزي(72)،بيشترين پيروزي در مسابقات انفرادي(50)و بيشترين برد در مسابقات دوبل(18 پيروزي به همراه
Conchita Martinez)را به جا گذاشته است.

كلايسترز:سعي مي كنم بهترين كيم ممكن باشم.

كيم كلايسترز به Courier-Mail گفت كه به المپيك 2012 كه احتمالا آخرين تورنومنت دوران بازيش است،نمي انديشد.كلايسترز:”در چند هفته آينده من از عنوان قهرمانيم در استراليا دفاع خواهم كرد و اين موضوع مهمي براي من است.تمركز من بر روي بريزبين است و براي آن تمرين مي كنم.به همين خاطر است كه قبل از كريسمس به اينجا آمدم كه آماده شوم و از اولين مسابقه بهترين كيم ممكن باشم.”
كلايسترز كه از چند مصدوميت در سال 2011 رنج برد،گفت كه نحوه تمرينات خود را عوض كرده است.بازيكن بلژيكي كه هفته آينده فصل جديد را در بريزبين آغاز مي كند،ادامه داد:”به خاطر آن مصدوميت ها توانستم كه نحوه كار با بدنساز و مربيم را تغيير دهم.با بدنسازم سعي كرده ايم كه از مصدوميت جلوگيري كنم.از لحاظ بدني احساس خوبي دارم و نگه داشتن اين آمادگي مهم است.”

كورايتجا به حضور نادال اميدوارست.

كاپيتان جديد تيم اسپانيا،آلكس كورايتجا گفته كه نسبت به حضور رافائل نادال در رقابت هاي جام ديويس 2012 اميدوار مي ماند.اين در حاليست كه نادال اعلام كرده كه در فصل 2012 اين رقابت ها بازي نخواهد كرد.
كورايتجا گفته كه نه نادال و نه داويد فرر به صورت شخصي به او نگفته اند كه بازي نمي كنند.او گفته كه در استراليا با آن ها صحبت مي كند تا ببيند”آن ها مي توانند يا مي خواهند بازي كنند يا مي توانند در مراحل خاصي بازي كنند يا خير؟”

هيويت مصدوم،در استراليا شركت مي كند.

به گزارشAge،ليتون هيويت كه اغلب مصدوم است،به تيمش اطمينان داده كه براي شركت در آزاد استراليا 100 درصد آماده است.هيويت اكنون با مصدوميت پا دست و پنجه نرم مي كند.گفته شده كه هفته گذشته يك متخصص به هيويت گفته كه مصدوميت انگشت شست پاي چپش،”بدترين نوعي بوده كه تا به حال ديده.”
Nima93 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
20 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima93 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: