12-28-2011, 12:21 AM
|
|
Roger's Fan
سپاس: 20,047
در 1,047 پست 14,527 بار سپاسگزاری شده
|
كورايتجا به عنوان كاپيتان تيم جام ديويس اسپانيا انتخاب شد.
مدافع عنوان قهرماني مسابقات جام ديويس،اسپانيا،آلكس كورايتجا را به عنوان كاپيتان جديد اين تيم برگزيد.فدراسيون تنيس اسپانيا روز سه شنبه اعلام كرد كه كورايتجا را با قراردادي 2 ساله به خدمت گرفته است.كورايتجا كه روز چهارشنبه رسما در مراسم معارفه خود شركت خواهد كرد اين انتخاب را”افتخار و مسئوليت بزرگ ناميد.”
كورايتجا به عنوان بازيكن در سال هاي 1998 و 2001 به فينال رولندگاروس رسيد و بهترين رنكينگش 2 بود.او تا قبل از ماه مارس گذشته به عنوان مربي مشاور با اندي ماري كار مي كرد.
مربي:ووزنياكي بايد به فكر گرنداسلم باشد،نه رتبه 1
مربي آديداس،اِسوِن گرونوِلد(Sven Groeneveld)كه در چند سال گذشته به ووزنياكي كمك كرده،گفت كه اگر او مي خواهد در گرنداسلم قهرمان شود،بايد در تورنومنت هاي كمتري شركت كند.
گرونولد در گفتگو با Politiken:”من در استانبول با كارولين و پدرش در اين باره صحبت كردم.به آن ها گفتم كه يك گرنداسلم فقط دو هفته و 7 مسابقه است،نه يك سال.هدف اصلي بردن آن 7 مسابقه است.مهم نيست كه حريف چه كسي است،بلكه مهم كسب تمركز در آن دو هفته و كار ويژه براي رسيدن به هدف نهايي است.ولي تمركز آن ها جاي ديگري بود،وقتي به گرنداسلم نزديك مي شدند بيشتر تمركز در كسب رتبه 1 داشتند.اينكه چه كار كنند تا در صدر رنكينگ بمانند به جاي اينكه شرايط بردن گرنداسلم را مهيا كنند.”
ووزنياكي به تازگي ريكاردو سانچز را استخدام كرده تا در كنار پدرش او را هدايت كنند و بنابراين خيلي بعيد است كه گرونولد به اندازه گذشته با او همكاري كند.ووزنياكي در 22 تورنومنت در سال گذشته بازي كرد كه اين بيشترين تعداد در بين 6 نفر اول رنكينگ بود.
گرونولد ادامه داد:”كارولين نشان داده كه چقدر استوار مي تواند باشد و قدم بعدي براي او بازي كردن در تورنومنت هاي كمتر است،شايد يك يا دو تورنومنت،نه خيلي.آيا او نياز دارد كه قبل از رولندگاروس به طور پشت سرهم در مادريد،رم و بروكسل بازي كند؟و آيا واقعا لازم است كه در يك تورنومنت هارد(كوپنهاگن)قبل از ويمبلدون بازي كند؟نكته مهم تمركز داشتن قبل و در حين برگزاري گرنداسلم است.”
چاكوتادزه مي گويد كه كاملا سالم است.
آنا چاكوتادزه
بازيكن سابق حاضر در 5 نفر اول،آنا چاكوِتادزه(Anna Chakvetadze)،مي گويد كه عفونت در قسمت گوش داخلي خود را كه سبب گيجي ناگهاني مي شد پشت سرگذاشته است.اين عفونت باعث كناره گيري او از اكثر مسابقات فصل 2011 شد.
چاكوتادزه در فصل 2012 از امتياز رنكينگ مخصوص[كه به بازيكنان مصدوم داده مي شود]استفاده خواهد كرد و اولين تورنومنت اين فصل براي او هوبارت مي باشد. چاكوتادزه:”من 100% سالم هستم.[بيماري]ديگر مرا اذيت نمي كند و كاملا آن را پشت سرگذاشته ام.قطعا از لحاظ جسماني سخت خواهد بود كه مجددا به بازي در تورنومنت ها برگردم چون براي مدت زيادي در اين سطح تمرين نكرده ام و همين حالا هم نمي توانم مانند گذشته 3 بار در روز تمرين كنم ولي براي بازگشت خيلي اشتياق دارم.دلم براي ضربه زدن به توپ و بازي كردن و مسابقه دادن تنگ شده.من اشتياقم را دوباره پيدا كرده ام و اگر فكر مي كردم كه نمي توانم دوباره خوب بازي كنم،ديگر به مسابقات باز نمي گشتم.”
در ماه دسامبر، چاكوتادزه براي كسب صندلي در مجلس نمايندگان روسيه(دوما)در انتخابات شركت كرد ولي پيروز نشد.
گاسكه خود را در بين 10 نفر اول سال آينده مي بيند.
ريشارد گاسكه باور دارد كه مي تواند در بين 10 نفر برتر رنكينگ در سال 2012 باشد.بازيكن 25 ساله فرانسوي در حال حاضر در رتبه 19 قرار دارد و به نظر مي رسد كه دوران مصدوميت شانه خود را پشت سر گذاشته است.
گاسكه در جمع خبرنگاران در جام هاپمن:”من تلاش مي كنم كه در بين 10 نفر اول رنكينگ قرار بگيرم.چند سال پيش اين كار را كردم و امسال هم بعيد نيست كه اين كار را انجام دهم.”
|
|
|