12-22-2011, 10:30 PM
|
|
Roger's Fan
سپاس: 20,047
در 1,047 پست 14,527 بار سپاسگزاری شده
|
دروت به عنوان رييس جديد هيئت مديره ATP انتخاب شد.
برد دروت،در مسترزكاپ 2008 شانگهاي
جايگزين رييس فعلي هيئت مديره ATP،آدام هلفنت مشخص شد.بنابراين بِرَد دِروِت(Brad Drewett)،بازيكن سابق و عضو فعلي ATP از تاريخ 1 ژانويه 2012 به عنوان مديرعامل و رييس هيئت مديره ATP انجام وظيفه خواهد كرد. دروت از سال 1999 به عنوان مدير اجرايي بخش بين الملل ATP كار مي كرد كه تمركزش بر روي خاورميانه،آسيا و خاور دور است.از 1993 تا 99،دروت به عنوان نماينده بازيكنان حاضر بود و در زماني كه به تنيس حرفه اي مشغول بود هم يكي از اعضاي شوراي بازيكنان بود.او همچنين از سال 2001 به عنوان مدير تورنومنت پايان فصل خدمت مي كند.
دروت:”من مفتخرم كه اين فرصت را داشته باشم كه ATP،سازماني كه افتخار مي كنم كه از دوران بازيگري سهمي در آن داشته ام را رهبري كنم.تور حرفه اي مردان و تنيس مردان از هميشه قوي تر هستند و هدف من ادامه راه موفقيت آميز آن در همكاري نزديك با بازيكنان و تورنومنت هاست.من درباره فرصت هاي پيشرو خيلي هيجان زده هستم.”
راجر فدرر از اين انتخاب حمايت كرد و گفت:”برد مديري باتجربه است و براي ATP خيلي مفيد بوده.او طبيعت تجارت جهاني را خوب مي شناسد و نحوه اداره كردن مشكلات سهام داران را خوب مي داند.من مطمئنم كه اخلاق كاري و رهبري برد به ادامه موفقيت تور مردان كمك مي كند.”
گونزالز به فكر بازنشستگي نيست ولي حضورش در استراليا مبهم است.
فيناليست پيشين مسابقات آزاد استراليا،فرناندو گونزالز مي گويد كه تصميمي براي بازنشستگي ندارد.اين بازيكن 31 ساله كه پس از انجام يك بازي نمايشي با گائل مونفيس در شيلي با رسانه ها صحبت مي كرد،ادامه داد:”وقتي بخواهم بازنشسته شوم،شما اين خبر را از خودم مي شنويد.نه از منابع نزديك به بازيكنان.”
گونزالز كه بهترين رنكينگش 5 و در سال 2007 بوده،در اكتوبر 2010 و از ناحيه ران پا مورد عمل جراحي قرار گرفت و فقط در چند تورنومنت محدود در سال 2011 بازي كرد.گونزالز گفت كه در مسابقات آزاد استراليا ثبت نام كرده ولي احتمال دارد كه به آن جا نرود.دارنده مدال نقره المپيك 2008 گفت كه مي خواهد در المپيك لندن بازي كند.
هينگيز نظرش درباره كويتوا مثبت است،ولي نه به مربي ووزنياكي
مارتينا هينگيز كه اكنون در آكادمي پاتريك مراد اغلو در پاريس به عنوان مربي كار مي كند،به L’Equipe گفت كه پترا كويتوا آينده دارترين بازيكنيست كه در حال حاضر وجود دارد چون”خيلي استوار و چپ دست است ... و تنها بازيكنيست كه از ديدن بازيش لذت مي برم.بقيه بازيكنان،خسته كننده هستند.[كارولين ووزنياكي]ممكن است كه از بقيه بازيكنان بهتر حركت كند ولي به اندازه كافي سعي در حمله كردن نمي كند.اينكه او در گرنداسلم قهرمان نمي شود فقط مشكل خودش نيست،مشكل مربيش هم هست.”ووزنياكي تحت نطر پدرش،پيتر،و برنامه پيشرفت بازيكن آديداس تمرين مي كند و به تازگي هم ريكاردو سانچز را به عنوان مربي جديدش به تيم اضافه كرده.
هينگيز 31 ساله اضافه كرد كه از مربي گري لذت مي برد و سعي در پيشرفت دادن بازيكنان جواني مانند Daria Gavrilova ،Yulia Putintseva ،Naomi Broadly و Sachia Vickery دارد.
كورايتجا و فدراسيون نمي توانند بر سر قرارداد به توافق برسند.
به گزارش El Mundo Deportivo،آلكس كورايتجا و فدراسيون تنيس اسپانيا درباره مدت قرارداد احتمالي او براي كاپيتاني تيم جام ديويس اسپانيا توافق ندارند.قرار بود كه فدراسيون ديروز سه شنبه،كاپيتان جديد تيم را معرفي كند ولي به نظر مي رسد كه كورايتجا و رييس فدراسيون،خوزه لويس اسكانوِلا(Jose Luis Escanuela)،نتوانسته اند در قرار شام سه شنبه شب به توافق برسند.
ظاهرا كورايتجا مي خواهد كه مدت قرارداد براي 2 سال باشد چون در فصل آينده سه بازيكن اصلي تيم،رافائل نادال،داويد فرر و فليسيانو لوپز در اين مسابقات شركت نمي كنند.كورايتجا مجبور خواهد بود كه با تيم نسبتا كم تجربه اي شامل نيكولاس آلماگرو و مارسل گرانويرز به ديدار حريفان برود.
گفته شده اسكانولا اعلام كرده كه چون قرارداد دو مربي قبلي تيم،آلبرت كاستا و اميليو سانچز ويكاريو يك ساله بوده و بعدا تمديد شده،قرارداد كورايتجا هم بايد به همين صورت باشد.به نظر مي رسد كه دو طرف هنوز در حال مذاكره هستند.
|
|
|