نمایش پست تنها
قدیمی 12-18-2011, 08:45 PM   #203
Paymaan
Disciplinary Committee Chairman
 
آواتار Paymaan
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
پستها: 1,080
سپاس: 6,653
در 1,083 پست 12,419 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر فدرر/ جو-ویلفرید زانگا/ تامی هاس/ استن واورینکا/ اندی مارِی/ تامی روبردو/ ژیل سیمون/ فرناندو ورداسکو/
پیش فرض

مویا فکر میکند که فدرر نزدیکترین شخص به Perfection یا کمال (در تنیس) است.


قهرمان پیشین فرنچ اپن کارلوس مویا در یک مصاحبه با Tennisworld.es گفته است که راجر فدرر از هر کس به "کمال" در تنیس نزدیک تر است.

وقتی از او پرسیده شد که اگر در تنیس کمال وجود داشت , او اینگونه پاسخ داد : اگر ما صحبت از کمال کنیم فدرر یکی از کسانی است که خیلی به کمال نزدیک است. در سال 2004 و 2005 او شکست ناپذیر بود.به نظر میرسد که جوکووویچ هم همین راه رو رفته است اما برای من کمال فقط در بردن مسابقات نیست , بلکه همانجور که شما مسابقه را می برید , ضربات و طریقی که شما در زمین حرکت میکنید هم مهم است.

من فکر می کنم که اگر ما این جنبه ها رو در نظر بگیریم "Perfection" یا "کمال" فدرر است.مخصوصا وقتی که من راد لیور و دیگر بازیکنان نسل او را ندیده ام. اما بازی فدرر را دیده ام و او کسی است که به کامل بودن نزدیک تر است.





Paymaan آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
34 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Paymaan به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: