نمایش پست تنها
قدیمی 11-23-2011, 04:50 PM   #255
Rafa
Rafa's Fan

آواتار Rafa

پستها: 937
سپاس: 14,619
در 961 پست 7,461 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafa Nadal ====================== Tomas Berdych | Davood Ferrer | Tommy Haas | Richard Gasquet | Mardy Fish | G.Dmitrov | Awesome Serena | Sloane Stephens | Bethanie Mattek-Sands | Flavia Penneta | Kerber | Kvitova

درود
ابتدا این پیروزی رو به دوستداران راجر شادباش میگم
بازی رو ندیدم،اول فکر میکردم که رافا خیلی ضعیف بوده یا مصدومیتی در کار بوده که به این شکل باخته
ولی بعد خوندن حرفاش که نیما 93 تو چت باکس گذاشته بود، دیدم خودش هم معترفه که مشکلی نبوده و نتیجه ی بازی حقیقی بوده، پس بهانه ای برای این باخت باقی نمیمونه و راجر فوق العاده بوده
من با حرفای مانی002 تا حدود زیادی موافقم، رافا لحظات شیرینی رو به ما ارمغان داده، حس خوبی که ازش گرفتیم تو زندگیمون هم شدیدا تأثیر گذار بوده، موفقیت های رافا بیشتر از ناکامی هاش بوده پس ما بیشتر خوشحال بوده ایم تا ناراحت
خشی جون من خوب میشناسمت، تعصبت مثال زدنیه حوصله ای که واسه کل کل با دشمنان قسم خورده ی رافابه خرج میدی تحسین برانگیزه، ولی خب داداش اینجور تاختن ها به بازیکنی که خوشی هات رو باهاش قسمت کردی،اصلا صورت زیبایی نداره، نامحرمان ازین حرف ها استقبال میکنن
همه از رافا دلخوریم،دلخور از اینکه فعلا به فکر هواداراش نیست، البته روحیه اش هم افت کرده، الان منتظره که این فصل زود به پایان برسه و خودش هم راحت ناکامی های این فصل رو فراموش کنه
قهرمانی تو دیویس کاپ هم میتونه مرهمی باشه
من که از تنیس چیزی حالیم نیست، ولی نمیدونم رافا اصلا بازی های ایندور راجر رو آنالیز کرده
به خودش نمیگه با لو بانس بودن و سریع بودنش زمین به هیچ وجه نباید مثل خاک بازی کرد
یه سوال مبهمی که برام بی جواب مونده، کسی هم جوابی نداره براش، نه خودش میگه ، نه جایی اشاره میشه بهش، افت سرعت سرویس های رافا بعد یو اس اوپن پارساله
رافا باید بره هر چقد میتونه دان د لاین تمرین کنه، سرعت سرویس رو بهبود بده و...حداقل برای چنین سطوحی در مقابل راجر
و برای همه ی سطوح در مقابل نواک،تأکیدم رو دان د لاینه
فعلا فقط باید منتظر بمونیم
Rafa آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
31 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Rafa به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: