نمایش پست تنها
قدیمی 11-20-2011, 07:48 PM   #89
Pouya
RogeLleyton's Lover

آواتار Pouya

پستها: 2,046
سپاس: 22,965
در 2,038 پست 18,994 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Sampras-Hewitt-Federer-Lavor-Navratilova-Borg-Edberg-Henin-Rafter-Murray-Goffin-Dolgopolov-Isner-Ferrer-Janowicz-Dimitrov/Sharapova// Gasquet-Fognini-Paire-Youzhny-Llodra-Fish-del Potro-Davydenko-Kokkinakis-Saville-Sock-Harrison-Nishikori////Bryans

خب ، برد سخت و شیرینی بود راجع به بازی بیشتر صحبت می کنم بعدا. فقط چند نکته:

1. همه چی خیلی سریع اتفاق افتاد. با این برد شانس بسیار زیادی برای صعود داریم.(البته هدف قهرمانیه ولی باید پله پله بریم جلو. ) باید ببینیم بازی دو بازیکن دیگه در چه سطحی هست امشب. بعدش راحت تر میشه بحث کرد و نظر داد ولی بعید میدونم فیش مشکل ساز بشه برامون.
2. ست 3 خیلی حساس بود و هر دو بازیکن در ابتدای ست از برک شدن گریختن. ولی گیم 5 سرو سونگا مطمئن بودم برک میشه گیم 1 و 3 ر سخت هولد کرده بود و گیم 2 و 4 ر آسون. معلوم بود گیم 5 ام سخته براش. راجر هم عالی بود اواخر بازی و سونگا هم با اشتباهش تو گیم آخر همه چیو تکمیل کرد. آفرین جو! ومرسی راجر که تو دهنی بزرگی زدی به بعضیا
3. سونگا ر اصلا نمیشه حذف شده دونست و با این بازی که انجام داد میتونه صعود کنه.
4. از هواداران اسطوره مخصوصا در چت باکس هم تقاضا می کنم آرامش خودشون ر حفظ کنن و موج منفی ندن. این جوری بهتر نتیجه می گیریم. سعی می کنم تا فردا یه توضیحی راجع به روند بازی بدم.
Pouya آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
22 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Pouya به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: