نمایش پست تنها
قدیمی 11-12-2011, 12:27 AM   #11
Pouya
RogeLleyton's Lover

آواتار Pouya

پستها: 2,046
سپاس: 22,965
در 2,038 پست 18,994 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Sampras-Hewitt-Federer-Lavor-Navratilova-Borg-Edberg-Henin-Rafter-Murray-Goffin-Dolgopolov-Isner-Ferrer-Janowicz-Dimitrov/Sharapova// Gasquet-Fognini-Paire-Youzhny-Llodra-Fish-del Potro-Davydenko-Kokkinakis-Saville-Sock-Harrison-Nishikori////Bryans

نقل قول:
نوشته اصلی توسط King.Rafa نمایش پست ها
ست دوم و سوم فرر رو تو این بازی مقایسه کن پویا جان....همچنین گیم9 ست سوم که فرر راحت تر از آب خوردن بریک شد...خودت بازی فرر رو دیدی نیازی به توضیح من نیست...چرا راه دوری بریم دیروز دولگو بد بود؟دولگو خیلی خوب بود ولی فرر عالی بودشاید همین دولگو دیروز ایزنر امشب رو میتونست ببره ...
این حرفا چیه من شاگرد شما هستم
قصدم هم زیر سوال بردن بازی عالی ایزنر نبود
اختیار داری محمود جان
البته چون من خیلی ایزنرٍ دوست دارم ، نظرم مخلوط با تعصب هست. فرر امسال خیلی سروش پیشرفت کرده ولی ثبات نداره. بازیش با رادیک تو امریکا خیلی بد باخت. رادیکی که دور بعد تحقیر شد... بازی دولگو رم ندیدم متاسفانه. البته فک نمی کردم با اون نتیجه ببازه. اونم باز زیاد بالا پایین داره . البته وقتی شما میگی خوب بوده ، حتما بوده. راجر هم امروز اصلا خوب نبود.(البته اونقدری که افشین هم می گفت ، بد نبود ) ولی بازی قبل خوب بود. کلا تحلیل تنیس - مخصوصا قبل بازی - خیلی پیچیده س...
Pouya آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Pouya به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: