من اعتقاد دارم راجر فدرر بزرگ به جایگاهی که استحقاقش رو داره خواهد رسید،منتها نه امسال،سال آینده - 2012 ، به عقیده ی من سال 2012 سال بسیار خوبی برای راجر بزرگ خواهد بود...........البته از یه جهت خوشحالم از این که به رده ی 4 ام اومد از یه طرف ناراحت ، خوشحالم چون با این خبر شاید به خودش بیاد و دوباره برگرده به اون دوران،خیلی وقته که هواداران این افسانه منتظر یه قهرمانی یا بازی خوب یا برد یکی از مردان برتر تنیس هستند......از طرفی ناراحتم چون راجر رو در کنار جوکو خیلی خیلی دوست دارم......مگه میشه راجر رو دوست نداشت......خیلی از نادالی ها رو میشناسم علی رغم دشمنی هواداری که بین این دو وجود داشته راجر رو به عنوان برترین تنیسور قبول دارن.......به هر حال در واقعیت جایگاه او نباید این جا باشه........
اولین اولویت من در روز های آینده ی تنیس اینه که راجر شروع کنه به پیروزی و بالا بردن رتبه و امتیاز.......
یه نکته ی خیلی جالب که دوستمون گفت این بود که راجز میتونه در سال آینده خودش رو دست نیافتنی تر کنه با بردن گرند اسلم.......منتها نادال به نظرم خوابش هم نمیبینه مگر کلهم اجمعینش رو تغییر بده.......
موفق باشید
|